Spijkenisse

Onze winkel in winkelgebied Kolkplein gaat verhuizen.

Shop daarom nog t/m 3 oktober extra voordelig in onze winkel. Vanaf 15 oktober verwelkomen we je graag in onze nieuwe winkel op Woonboulevard Spijkenisse.

BCC winkel Spijkenisse
Vestigingsmanager de heer Blom en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Spijkenisse. De winkel maakt deel uit van winkelgebied Kolkplein.
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 12:00 - 17:30 uur
Morgen 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres

Kolkplein 5
3201DC Spijkenisse Winkelgebied Kolkplein

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Spijkenisse

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je vlakbij de winkel parkeren in de 'Kolkplein-garage'. Je vindt het Kolkplein aan de Schenkelweg.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Spijkenisse bevindt zicht op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Spijkenisse Centrum. Je kan ook gebruikmaken van de buslijnen 81, 85 en 87. De dichtstbijzijnde bushalte is Dr. J.M. den Uyllaan.

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.