Welkom bij BCC Zeist

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-18:00 uur
Vrijdag 09:30-21:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Zeist

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Zeist

Emmaplein 222
3701DJ Zeist

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Zeist

zeist
zeist
zeist
zeist
zeist
zeist
zeist
zeist
zeist
zeist

Vestigingsmanager de heer Van Eijkelenborg en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Zeist. Deze BCC winkel is gevestigd in het centraal in Zeist gelegen winkelcentrum Belcour.

Stuur een email naar deze winkel: zeist@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Zeist. De winkel in winkelcentrum Belcourt in hartje Zeist heeft een oppervlakte van 500 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Zeist helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Zeist voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Zeist maakt deel uit van winkelcentrum Belcour in het centrum van Zeist. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Hema, Xenos, Etos, H&M en terStal familiemode.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in de parkeergarage Par-Cour, direct onder de BCC winkel (kosten € 1,00 per 38 minuten). Winkelcentrum Belcour bevindt zich in het centrum van Zeist.

Met het openbaar vervoer

BCC Zeist is goed bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van de lijnen 56, 58, 74, 83 en 155. De dichtstbijzijnde bushalte is Belcour. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)