In 5 stappen je Chromecast aansluiten

Hoe sluit ik de Chromecast aan op mijn televisie?

Je hebt een Chromecast gekocht en wilt er natuurlijk meteen van genieten. Gelukkig is het aansluiten van de Chromecast zo gedaan!

  1. Check aan de achter- of zijkant van je televisie waar een vrije HDMI poort zit. Hier sluit je de Chromecast op aan. Het kabeltje voor de voeding van de Chromecast sluit je aan op een USB poort van de televisie. Heeft je tv geen USB poort, dan kan je ook gebruik maken van de bijgeleverde stekker.
  2. We kunnen de Chromecast nu gaan installeren! Zet hiervoor eerst de televisie aan, je ziet Chromecast dan meteen op je scherm verschijnen. De installatie gaat via de Google Home app op je telefoon (Android en iPhone). Heb je deze nog niet gedownload, doe dat dan eerst. Zorg dat je je wifi code bij de hand hebt, want deze heb je nodig voor de installatie.
  3. Open de Google Home app en ga naar het lijstje van apparaten in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Log in met je Google-account of maak een nieuw account aan.
  5. Kies in je scherm de Chromecast die je wilt instellen. De app maakt nu verbinding.

Je bent nu klaar om content te casten. Veel plezier ermee!


https://www.youtube.com/watch?v=oapdfX9D50E

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.