Google Chromecast Media streamer

Een Google Chromecast kopen? Met een Google Chromecast kan je video's, muziek of tv programma's streamen naar je tv. Je kunt streamen vanaf je tablet, laptop of je smarthphone. De Chromecast ondersteund de meest meeste apps zoals Netflix, Youtube, Videoland en Spotify. Ook verkopen wij een Full HD. Hulp nodig bij het instellen van de Chromecast? Hier leggen we uit hoe je in 5 stappen je Chromecast kan aansluiten.

Huidige filtering

filter inklappen Categorie
filter inklappen Winkelvoorraad

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Direct leverbaar
filter inklappen HD type
filter inklappen Kleur
Google Chromecast V3

Google Chromecast V3

4.6 | 198 reviews
  • Ingebouwde opslagmedia: Nee
  • Wi-Fi: Ja
  • Compatibele producten: Android, iOS, Windows
  • HD type: Full HD
39,99
Online op voorraad
Afhalen in de winkel mogelijk

Google Chromecast Google TV 4K (Wit)

Google Chromecast Google TV 4K (Wit)

4.6 | 198 reviews
  • Ingebouwde opslagmedia: Nee
  • Wi-Fi: Ja
  • Compatibele producten: Android, iOS, Windows
  • HD type: 4K Ultra HD
69,99
Afhalen in de winkel mogelijk

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast

Een Google Chromecast sluit je aan via HDMI op je tv. Tijdens het afspelen van een video op je tablet of telefoon verschijnt er rechtsboven in een Chromecast icoon. Het is belangrijk dat beide apparaten, je device en de Chromecast, verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi netwerk. Als je klikt op het Chromecast icoon kun je bepalen met welke Chromecast je wilt verbinden en binnen enkele seconden zul je de gewenste content terugzien op je televisie. Lees hier hoe je eenvoudig video’s kunt streamen met de Google Chromecast.
Een Chromecast is een betaalbare manier om je tv te upgraden, voor nog geen 40 euro schaf je in onze webshop een Google Chromecast aan.
Je installeert een Google Chromecast binnen een paar simpele stappen en kunt daarna direct aan de slag. Je sluit de Chromecast eerst aan op je tv via een HDMI-kabel, zet daarna de televisie aan en de Chromecast verschijnt direct op je scherm (kies zonodig wel de juiste bron op je tv). Installeer de Google Home app en houd je Wi-Fi wachtwoord bij de hand. Via de Google Home app stel je de Chromecast stap voor stap in. Lees ook onze pagina 'In 5 stappen je Chromecast aansluiten'.
Met een Google Chromecast stream je jouw favoriete serie of muziek van je smartphone, tablet of ander device naar je tv. Het is in feite een kleine multimedia streamer die elke tv met een HDMI-aansluiting ‘smart’ maakt.

Chromecast kopen bij BCC

BCC heeft een groot assortiment beeld en geluid. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tv of juist een mediastreamer aan wil schaffen, het is er allemaal. Kwaliteit staat bij BCC hoog in het vaandel. Daarom heeft BCC alleen de beste producten in huis zoals de Google Chromecast! Zelf je Chromecast aansluiten? Dat kan in deze 5 eenvoudige stappen!

Streamen in een handomdraai

Ook als je al een smart tv hebt, is een Chromecast een upgrade. De Chromecast werkt namelijk een stuk sneller dan de meeste smart tv’s die je met een afstandsbediening moet bedienen. Heb je een Chromecast dan heb je geen afstandsbediening nodig. Bedienen doe je eenvoudig met het device waarmee je streamt. Het werkt simpel, kies bijvoorbeeld op Netflix welke serie je wil kijken en druk op de castingknop. Je hoeft alleen nog maar lekker achterover te leunen en je kunt op groot scherm genieten van je favoriete serie.

Alle apps beschikbaar

Met een Chromecast van Google heb je geen smart tv meer nodig. De Chromecast is een mediaspeler die het heel eenvoudig maakt om muziek, video's of tv-programma's naar je tv te streamen. Dit streamen kun je doen vanaf je tablet, je laptop of je smartphone. Met een Chromecast beschik je meteen over allerlei apps zoals Netflix, Youtube, Videoland en Spotify. Lees hier hoe je video’s naar je tv kunt streamen met je Chromecast.

Chat open