AEG Condensdroger

Vulgewicht drogen

8 kg (3-4 personen) t/m 7 kg (1-2 personen)

Huidige filtering

filter inklappen Merk
filter inklappen Actie

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Direct leverbaar
filter inklappen Droogcapaciteit
filter inklappen Energieklasse
filter inklappen Condensafvoer
filter inklappen Geluidsniveau (in dB)
filter inklappen Droogklasse
filter inklappen Deurscharnieren
Hulp nodig bij je keuze?
AEG ProSense condensdroger T6DB72GP

AEG ProSense condensdroger T6DB72GP

4.4 | 63 reviews
  • Droogsysteem: Condensation
  • Droogcapaciteit: 7 kg
  • Energie-efficiëntieklasse: B
  • Droogklasse: B
Adviesprijs 599,- 499,-
100 euro voordeel
Online op voorraad

AEG ProSense condensdroger T6DB82GP

AEG ProSense condensdroger T6DB82GP

4.5 | 54 reviews
  • Droogsysteem: Condensation
  • Droogcapaciteit: 8 kg
  • Energie-efficiëntieklasse: B
  • Droogklasse: B
Adviesprijs 659,- 599,-
60 euro voordeel
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Een klasse AEG condensdroger vind je bij BCC

Een condensdroger is meestal goedkoper in aanschaf dan een warmtepompdroger met dezelfde capaciteit en vergelijkbare kenmerken. Dit komt omdat het elektrisch verwarmingselement van een condensdroger minder complex is dan het compressorsysteem van een warmtepompdroger. Van AEG bieden we condensdrogers die zijn uitgerust met de laatste technologie, zoals slimme sensoren, LCD display en een kledingbeschermende ProTex-trommel. Voor de capaciteit (7,8 of 9 kg), droogprogramma’s en speciale functies die je nodig hebt, vindt je zeker een condensdroger die bij je budget past.

ProSense, AbsoluteCare en OptiSense technologie

Bescherming van je kleding is een belangrijk aspect van AEG wasdrogers. ProSense-sensoren in de trommel berekenen de hoeveelheid wasgoed en stellen het droogprogramma hierop in. Het programma stopt automatisch zodra het gewenste droogresultaat bereikt is, waardoor kleding nooit krimpt. De geavanceerdere modellen condensdrogers zijn uitgerust met AbsoluteCare. Deze technologie stemt de bewegingen van de trommel af op het materiaal van de lading. Met delicate stoffen, zoals zijde, wol en sportkleding gaat de droger behoedzamer om. OptiSense vochtigheidssensoren zorgen ervoor dat de droger zo energiezuinig mogelijk een perfecte job doet.

Kies voor een functionele condensdroger

Het Duitse AEG heeft meer dan 130 jaar ervaring in de productie van elektrische apparaten en weet dus wat de consument wil. De condensdrogers zijn voorzien van een soepele draaiknop om het droogprogramma te selecteren. Op het overzichtelijk display met makkelijke toetsen stel je additionele functies (anti-kreuk, startuitstel e.a.) in en lees je de resterende droogtijd af. De deur is comfortabel, het condensreservoir is eenvoudig te ledigen en de filters kunnen snel worden verwijderd en gereinigd.

Fraaie, stijlvolle modellen

Het ontwerp van AEG condensdrogers is neutraal en vloeiend, waardoor de apparaten heel mooi naast of op je wasmachine passen. Dankzij een Silent-Motor, geautomatiseerde geveerde voeten en een geïsoleerde bodemplaat produceren de drogers weinig geluid. De meeste modellen hebben een relatief zuinig B-energielabel. Voor jouw huishouden en wasgoed heeft BCC de ideale AEG condensdroger!

Chat open