Bosch Serie 6 WGG24407NL wasmachine Voorbelading 9 kg 1400 RPM A Wit

Vergelijk prijzen van € 606.55 tot € 606.55 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch Serie 6 WGG24407NL wasmachine Voorbelading 9 kg 1400 RPM A Wit vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 606,55
Nieuw € 919,-
€ 699,-
Nieuw € 699,-

Productomschrijving

De Bosch WGG24407NL energiezuinige en slimme wasmachine. Dankzij de EcoSilence Drive garanderen wij een stille motor die lang mee gaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.


Was op maat

Deze wasmachines beschikt over ActiveWater Plus. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Jouw wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.


Kwaliteit met technologie

Heb je ontzettend veel haast maar wil je per se die ene blouse aan met die chocoladevlek? De SpeedPerfect-functie helpt jou uit de brand. Deze feature is speciaal ontworpen voor situaties waarin je in tijdsnood zit. Met de SpeedPerfect-functie verkort je de wastijd met 65%. En door de haast nog vergeten om de sokken nog bij de was te doen? Geen probleem. Met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haal je juist nog even iets uit de trommel.

Wil je alleen een klein wasje doen met wat vergeten kledingstukken? Geen probleem! De wastrommel van 1-9 kilogram laat je toe de was van alleen jouw drie items te doen of van het hele gezin.


De juiste wasbeurt voor iedere vlek

Dankzij het Anti Vlekken-systeem is je wasmachine goed opgewassen tegen vier veel voorkomende vlekken. De Bosch WGG244A7NL wasmachine gaat actief op zoek naar vlekken in kleding en wasgoed. Op deze manier worden ze op de juiste manier bewerkt. Vervolgens zal de wasmachine het wasprogramma gebruiken om de voorbewerkte vlekken te verwijderen.

Op deze manier komt jouw kleding er weer als nieuw uit te zien en verdient het weer een nieuwe kans. En natuurlijk is er geen voorbehandeling nodig. Dankzij de Hygiëne Plus functie wordt de was schoner dan schoon. Hiermee worden namelijk alle bacteriën gedood, zelfs als je op 40 graden wast.


Aqua Stop

Met de Aqua stop-functie ben je altijd veilig en voorkom je waterschade. Al bij geringe watersporen sluit Aqua Stop de watertoevoer en de elektrische aansluiting af, waardoor de wasmachine meteen wordt uitgeschakeld. Elektrische schokken en mogelijke kostbare waterschade worden hierdoor voorkomen.


Plus- en minpunten

Pluspunten:

  • Energieklasse A
  • ActiveWater Plus beschikbaar
  • Verwijdert effectief vier veelvoorkomende vlekken
  • EcoSilence Drive: de stille, energiezuinige motor met 10 jaar garantie
  • Hygiëne Plus: doodt 99,99% van alle bacteriën, ook op 40°C
  • SpeedPerfect: perfect schoon, maar dan tot wel 65% sneller

Minpunt:

  • Geen IDos beschikbaar


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.