Samsung AddWash wasmachine WW80T554AAT

Vergelijk prijzen van € 549 tot € 649 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Samsung AddWash wasmachine WW80T554AAT vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 649,-
€ 549,-
Nieuw € 649,-
€ 549,-

Productomschrijving

EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.


AddWash™

Maak je geen zorgen tijdens het wassen. Als je iets vergeten bent, kun je met de AddWash™-deur snel en eenvoudig kledingstukken of wasmiddel* toevoegen als de was al draait. Zo kun je ook handgewassen kleding in de wasmachine doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.


AI Control

Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates De SmartThings-app* adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd.


Drum Clean

Houd de binnenkant van je machine schoon. Drum Clean verwijdert 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën. Dankzij de combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental heb je geen agressief of duur schoonmaakmiddel nodig. Je krijgt een melding wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt.


Hygiënisch stomen

Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Er wordt stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën* en allergenen.


Bubble Soak

Kledingstukken worden perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd met je Samsung wasmachine WW80T554AAT/S2.


Plus- en minpunten

🟢 Vergeten een kledingstuk mee te wassen? Geen probleem! Met de AddWash™ functie kan je ook tijdens het wassen nog extra kledingstukken toevoegen.

🟢 Was slim en effectief met de AI Control-functie. Deze personaliseert wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma’s aan en geeft statusupdates.

🔴 Om sneller je was te doen, kies dan voor een Samsung QuickDrive™ wasmachine. Deze verkort de wasduur tot wel 50%.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.