Samsung QuickDrive wasmachine WW90T754ABT

Vergelijk prijzen van € 599 tot € 774 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Samsung QuickDrive wasmachine WW90T754ABT vind je bij De Witgoed Outlet.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 719,-
€ 599,-
Nieuw € 699,-
€ 689,-
Nieuw € 774,-
Nieuw € 899,-
€ 649,-
Nieuw € 949,-

Productomschrijving

Was korter en spaar het milieu. QuickDrive™ levert dezelfde wasprestaties, maar vermindert de wasduur met 50% en het energieverbruik met 20%. De unieke Q-Bubble™ technologie van QuickDrive™ combineert dynamische trommelrotatie en extra watershots, om rijkere en krachtige bubbels te creëren Hierdoor dringt wasmiddel veel sneller door in stoffen, voor een snelle en milde reiniging.


EcoBubble™

EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.


AI Control

Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates De SmartThings-app adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd.


Hygiënisch stomen

Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom in je Samsung wasmachine WW90T754ABT/S2. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Er wordt stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen.


Slim wassen met AI Wash

Dankzij de slimme AI Wash techniek wordt je wasgoed stralend schoon terwijl er minder water en wasmiddel wordt gebruikt. Er zijn 4 sensoren die het wasgoed wegen en de vuilgraad van het water meten waarop de hoeveelheid water, wasmiddel en spoeltijd nauwkeurig op worden afgestemd. Zo doe je de was met optimaal gebruik van water en wasmiddel, en dat met het beste resultaat!


De was is zo gedaan met Super Speed 39

Reinig je kleding grondig terwijl je je dagelijkse wasduur verkort met Super Speed 39. Met deze functie is je was al klaar in slechts 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl Eco Bubble™ een grondige reiniging biedt. Speed Spray daarbovenop verkort de spoeltijd en verhoogt de centrifugeersnelheid.


Plus- en minpunten

🟢 Met deze Samsung wasmachine was je extra snel dankzij het Super Speed-programma. Deze wast je volle trommel in slechts 39 minuten.

🟢 Met de QuickDrive™ Q-Bubble™-technologie komen er meer krachtige bubbels direct in je wastrommel waardoor je kleding sneller doordringt wordt en gereinigd kan worden.

🔴 Beschikt niet over Samsung AutoDose waarbij gebruik wordt gemaakt van automatische wasmiddeldosering en je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter gebruikt.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.