De'Longhi ECAM290.61B - Espressomachine

Vergelijk prijzen van € 454.36 tot € 458.95 van 1 winkels. De laagste prijs voor de De'Longhi ECAM290.61B - Espressomachine vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 458,95
€ 454,36
Nieuw € 437,-
Nieuw € 529,-
€ 459,-
Nieuw € 499,-
Nieuw € 500,-

Productomschrijving

Serveer de perfecte Italiaanse espresso of een van de verschillende andere koffie- en melkdranken met de De'Longhi Magnifica Evo. Geniet van de zijdezachte textuur van compact en romig melkschuim dankzij het LatteCrema-systeem.


My Latte

Maak je favoriete recepten met de My Latte functie. Stel in hoe jij je koffie wilt hebben en met één druk op de knop wordt deze voor je gezet.


Makkelijk te bedienen

De Magnifica is uitgerust met een makkelijk te bedienen soft-touchscherm met kleurpictogrammen. Zo kan je makkelijk kiezen welke koffiesoort je wilt bereiden. Kies uit een van de 7 koffierecepten en vind altijd de koffie die bij jou past.


LatteCrema-systeem

Het LatteCrema-systeem zorgt ervoor dat je de lekkerste cappuccino of Latte macchiato kan zetten. Je melkschuim blijft langdurig compact en wordt bereid op de juiste temperatuur.

Specificaties

Categorieën Espressomachine, koffiezetapparaat, De’Longhi koffiezetapparaat
geschikt systeem Volautomatische koffiemachines
Maximaal vermogen 1450 Watt
Inhoud waterreservoir 1.8 l
Vulhoeveelheid melkcontainer 0.2 l
Pompdruk 15 bar
Capaciteit bonencontainer 250 g
Instelbare brouwtemperatuur Ja
Aroma keuzeschakelaar Ja
Grinder Kegelslijpmachine met instelbare maalgraad
Maalgraad 13 Niveaus
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.