Bosch wasdroger

Bosch staat niet stil op het gebied van het ontwikkelen van gemakkelijke oplossingen van jou. Zo behoort, bij een aantal modellen van Bosch, het schoonmaken van de condensor tot de verledentijd. De gepatenteerde SelfCleansing condensor van Bosch reinigt zichzelf tot wel vier keer tijdens een droogcyclus. Dit is niet alleen een stuk makkelijker voor jou, maar zorgt er ook voor de machine zuinig blijft. Een andere selectie beschikt over een EasyClean condensor. Hierbij wordt hij nog niet automatisch gereinigd, maar wordt het klusje wel een stuk gemakkelijker.

Vergelijk Bosch wasdrogers

12 Bosch wasdrogers gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..
Coolblue
BCC's favoriet
Bosch WQG233D1NL
Beste optie voor een snelle warmtepompdroger
€792,00
Vergelijk 2 winkels
Bol.com
Bosch WTU87665NL - Wasdroger - Warmtepompdroger
€899,00
Vergelijk 2 winkels
Bol.com
Bosch WAU28P76NL - Wasmachine - Met i-DOS - 9KG
€799,00
Vergelijk 2 winkels
Coolblue
Bosch WTH85205NL
€719,00
Vergelijk 2 winkels
Bol.com
Bosch WTH85207NL - Wasdroger - Warmtepompdroger
€679,00
Vergelijk 2 winkels
Bol.com
Bosch WTH83207NL Serie 4 - Wasdroger - Warmtepompdroger - 7 kg
Bol.com
Bosch WTX88M75NL - Wasdroger - Warmtepompdroger
€824,25
Vergelijk 2 winkels
Coolblue
Bosch WQG233D0NL
€779,00
Vergelijk 2 winkels
Coolblue
Bosch WQG235D1NL
Bol.com
BCC's favoriet
Bosch Serie 6 WQG245D5NL - Wasdroger - Warmtepompdroger - Energiela...
Beste optie voor een stille warmtepompdroger
€899,00
Vergelijk 2 winkels
De Witgoed Outlet
BOSCH WQG235D00 warmtepompdroger (8.0 kg. A+++)
€839,00
De Witgoed Outlet
BOSCH WQG241030 warmtepompdroger (9.0 kg. A++)
€699,00

De keuze is reuze

Bij BCC kan je terecht voor zowel een Condensdroger als een warmtepompdroger van Bosch. Beide soorten voeren het vocht op dezelfde manier af maar er is een groot verschil; het energieverbruik. Een warmtepompdroger is een stuk energiezuiniger, dit komt omdat de was bij een lagere temperatuur wordt gedroogd. Een nadeel is dat een warmtepompdroger er door de lagere tempratuur langer over doet om de kleding te drogen dan een Condensdroger. Het is dus aan jou wat je belangrijker vind; energiezuinig of de snelheid van het droogproces.


Home Connect

Dankzij Home Connect is de keuze van het juiste droog of wasprogramma voor je wasgoed nog nooit zo makkelijk geweest. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je wasmachine en je droger via een draadloos netwerk met elkaar kunnen communiceren. Er worden talloze toepassingen mogelijk die precies op jouw behoeften in en rond het huishouden zijn afgestemd. Zo wordt het droogprogramma automatisch gekozen op basis van de informatie over de laatste wasbeurt. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanaf iedere locatie op elk gewenst moment programma’s te starten.


Bosch wasdrogers

Een hoogwaardige Bosch wasdroger is een praktische aanwinst voor elk huis. Of je nu op zoek bent naar maximale energie-efficiëntie, bepaalde droogprogramma's of een machine met een grote capaciteit, je vindt een Bosch wasdroger die aan alle eisen voldoet. Omdat ze geen afvoerslang nodig hebben, zijn onze drogers eenvoudig te installeren in de keuken, badkamer, kast of kelder. Zelfreinigende opties op onze drogers besparen je een hoop tijd en moeite. Voor minimale inspanning is er het zelfreinigende pluizenfilter van AutoClean. En om de droger ook echt energiezuinig te houden, hebben we drogers met SelfCleaning Condenser.

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.