AEG Inbouw vriezer

Inbouwvriezers van AEG zijn perfect om etenswaren veilig en overzichtelijk te bewaren. Heb je graag steeds een aantal diepvriesmaaltijden in huis? Of vries je graag restjes van je heerlijke gerechten in? Het kan allemaal dankzij de inbouwvriezers van AEG. Bij BCC hebben we de nieuwste inbouwvriezers van AEG ter beschikking. De netto capaciteit is groot genoeg om een rijke keuze aan voedingswaren te bewaren.

Populaire AEG inbouw vriezer categorieën (2)

Vergelijk AEG inbouw vriezers

0 AEG inbouw vriezers gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..

Goede isolatie en energiezuinig

De inbouwvriezers van AEG zijn onderverdeeld in transparante lades voor een helder overzicht. Zo kun je heel gemakkelijk je voedingswaren stapelen en rangschikken. De lades zijn transparant waardoor je goed de inhoud ervan kan zien. Bovendien hebben lades ook een isolerende werking. Daarom zijn de inbouwvriezers van AEG altijd uiterst energiezuinig. Er gaat maar heel weinig energie verloren als je de deur opent.


Textuur en smaak blijven optimaal bewaard

De keuze van de temperatuur stel je zelf in. Leg je verse voedingswaren in een AEG-inbouwvriezer, dan zijn ze op korte tijd ingevroren. Valt je inbouwvriezer uit, dan blijven de etenswaren 20 uur diepgevroren in je toestel. Ben je op zoek naar een compact model voor een kleinschalig huishouden of een ruime vriezer voor een groot gezin? AEG heeft steeds het gepaste toestel.


Deur-op-deur montage of sleepdeur

Je kunt de vriezers waar je maar wilt installeren; geschikt voor elke keuken! Het snoer is telkens voldoende lang, waardoor je niet gebonden bent aan de plaats van je stopcontacten. Dankzij de standaard maten passen de vriezers in elke keuken. Zo kun je ze ook in een ingerichte bergruimte of garage installeren, bijvoorbeeld als je de etenswaren niet dagelijks nodig hebt. De ruimte binnenin de diepvries benut je maximaal. Of je nu een model hebt geschikt voor een deur-op-deur montage, of een toestel uitgerust voor een sleepdeur, in beide gevallen gaat er weinig ruimte verloren. Kortom, ben je op zoek naar een handige en energiezuinige diepvriezer om in je keuken of bergruimte in te bouwen? Dan zijn de inbouw vriezers van AEG een uitstekende keuze!

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.