Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Vergelijk prijzen van € 459.95 tot € 459.95 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Apple Watch Series 8 45mm Midnight Aluminium Midnight Sportband vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 459,95
Nieuw € 419,-
Nieuw € 623,66

Productomschrijving

AppleWatch Series 8 heeft geavanceerde sensoren en apps voor je gezondheid, waarmee je een ecg kunt maken, je hartslag en je zuurstofsaturatie kunt meten, en je lichaamstemperatuur kunt bijhouden voor meer inzicht in je menstruatiecyclus. Enfeatures als crashdetectie, slaapfases en uitgebreide work-outgegevens helpen je om actief, gezond, veilig en connected te blijven.


Prachtig. En gemaakt om zo te blijven.

Strak en naadloos. Design dat de grenzen opzoekt. Apple Watch Series 8 heeft een groot en helder always‑on display dat dankzij de smalle randen elegant overloopt in de ronding van de kast.


Sterker dan sterk.

De innovaties die het prachtige always‑on display mogelijk maken, zorgen er ook voor dat je scherm extra goed tegen een stootje kan. Dankzij het dikke glas, de solide vorm en de vlakke onderzijde is het display beter bestand tegen barsten.


Op een gezondere jij.

Hoe meer informatie je hebt over je gezondheid, hoe meer je kunt doen om er invloed op uit te oefenen. De geavanceerde sensoren van Apple Watch Series 8 helpen je om nog meer inzicht in je gezondheid te krijgen.


Nieuw: temperatuur­registratie.

Meer inzicht in je cyclus. Apple Watch Series 8 heeft een nieuwe sensor die je temperatuur bijhoudt terwijl je slaapt, zodat je weet welke veranderingen zich in de loop van de tijd voordoen. De ‘Cyclus bijhouden’‑app kan met behulp van deze gegevens ook je ovulatie inschatten. Aangevuld met gegevens over je hartslag en de informatie die je zelf over je cyclus hebt vastgelegd, krijg je zo een gedetailleerd beeld van je complete menstruatiecyclus.


Droomdevice.

De Slaap-app houdt niet alleen bij hoelang je slaapt, maar laat ook zien hoelang je kernslaap, remslaap en diepe slaap hebben geduurd. En of je wakker bent geweest.


Innovatie die je hopelijk nooit nodig hebt.

Crashdetectie. Schakelt automatisch hulp in. Apple Watch Series 8 heeft een nieuwe feature die het merkt als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk. Crashdetectie neemt automatisch contact op met de hulpdiensten, geeft je locatie door en waarschuwt ook je SOS-contactpersonen. De feature is een primeur voor Apple Watch en maakt gebruik van een indrukwekkende combinatie van technologie: een verbeterde 3‑assige gyroscoop met een hoog dynamisch bereik, een versnellingsmeter voor hoge G‑krachten, de microfoon, barometer, gps en een geavanceerd algoritme gebaseerd op meer dan een miljoen uur aan gegevens over verkeers­ongelukken en informatie over autorijden.


Zoveel om je te bewegen.

Nieuwe manieren om te trainen. Altijd de juiste fit. Squatten, spinnen, sprinten. Welke work-outs je ook wilt doen, je vindt ze in de verbeterde Work-out‑app. In de nieuwe weergaven zie je geavanceerde meetgegevens zoals hartslag­zones en instelbare intervallen, zodat je alles uit je training kunt halen.


Beter connected met alles wat belangrijk voor je is.

Jouw wereld. Binnen handbereik. Bellen, berichten versturen, muziek streamen en hulp inschakelen bij een noodgeval.


Energie­ besparings­­ modus. Pure tijdwinst.

De batterij gaat 18 uur mee, en in de nieuwe energie ­besparings­ modus tot wel 36 uur. Ideaal als je geen oplader bij de hand hebt, bijvoorbeeld tijdens een lange vliegreis.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.