Strijkijzer zonder stoom

filter inklappen Uitgelicht
filter inklappen Winkelvoorraad
filter inklappen Merk

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Direct leverbaar
filter inklappen Snoerlengte (in centimeter)
filter inklappen Gebruiksgemak
filter inklappen Kleur
Tefal strijkijzer EasyDry 20 FS4020

Tefal strijkijzer EasyDry 20 FS4020

1 | 1 review
  • Vermogen: 1200 W
  • Stoomstoot: N.v.t. g/min
  • Stoomstoot functie: Nee
  • Zoolplaat materiaal/coating: Teflon soleplate
27,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Strijkijzers zonder stroom kopen bij BCC

Hou je ervan jouw kleren netjes te strijken om ze vervolgens zorgvuldig te kunnen opbergen? Maar heb je een hekel aan strijken met stoom? En zie je jezelf nog niet direct aan de slag gaan met het 'ouderwetse' droogstrijkijzer? Kies dan voor het vernieuwde strijken zonder stoom en ontdek bij BCC een uitgebreid aanbod aan alternatieven die een vervelende klus als strijken heel wat makkelijker maken.

Strijken zonder stoom

De klassieke strijkijzers, stoomgenerators en andere strijksystemen werken meestal met behulp van stoom. Door de hitte die tijdens de productie van de stoom vrijkomt, kun je de kleding weer mooi glad strijken. Zo ziet je kleding er weer piekfijn en netjes uit. Deze methodes met stoom worden echter door heel wat mensen als vervelend en onhandig ervaren. Heel wat mensen geven daarom dan ook hun strijkwerk uit handen. Wil je toch liever zelf instaan voor het strijken van je kleding? Ga dan voor een strijkijzer zonder stoom.

Een strijkijzer zonder stoom

Een strijkijzer zonder stoom, ook wel droogstrijkijzer genoemd, heeft enkel een hete strijkzool. Stoom komt hierbij niet aan te pas, je hoeft enkel de kledij wat nat te maken om deze te kunnen strijken. Deze strijkijzers zijn om die reden heel wat makkelijker in gebruik en bovendien ook heel licht. Zo kun je ze makkelijk meenemen op reis om je kledij weer netjes glad te maken. Een strijkijzer zonder stoom is omwille van zijn eenvoud ook nog eens goedkoop en heel makkelijk en grondig te reinigen. Dankzij al deze voordelen zal strijken voortaan een heel stuk aangenamer zijn!

Kwalitatief aanbod bij BCC

Bij BCC ben je aan het juiste adres voor het strijkijzer zonder stoom dat aan jouw wensen voldoet. Onze specialisten hebben namelijk de beste apparaten uitgekozen. Je vindt er topmerken als Rowenta en Tefal. De voor jou zorgvuldig uitgekozen strijkijzers zonder stoom zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Bovendien voldoen deze strijkijzers ook aan de verwachtingen in verband met functionaliteit en gebruiksgemak. Zo kun je er op vertrouwen dat je steeds zult kunnen strijken met maximaal comfort en een optimaal resultaat.

Chat open