AEG Gasfornuis

Wanneer je kookt met plezier, proef je dat in het eten. Een gasfornuis van AEG draagt bij aan plezierig koken. Dit omdat alles gemaakt is met het oog op gebruiksgemak. Veel gasfornuizen beschikken tevens over een oven, handig want zo heb je twee apparaten in één. Heb je een klein keukentje en kom je ruimte te kort? Kies dan voor een gasfornuis met glazen afdekplaat. Met een afdekplaat kun je het gasfornuis als extra ruimte gebruiken wanneer je niet aan het koken bent.


Vergelijk AEG gasfornuizen

5 AEG gasfornuizen gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..
Coolblue
AEG CIB6641ABM
★★★★★
★★★★★
9 reviews   Uitleg
4.1 op basis van 9 reviews
X
Hoe verzamelen we reviews?

Wij verzamelen het gemiddelde reviewcijfer van de partner waar het product wordt verkocht. We updaten het reviewcijfer net als onze prijzen meerdere keren per dag.

€799,00
Vergelijk 4 winkels
Coolblue
AEG CIB6642ABW
€799,00
Vergelijk 3 winkels
De Witgoed Outlet
AEG CCB6445BBB vrijstaande fornuis (EEK A. keramische kookplaat. 73 l)
€829,00
De Witgoed Outlet
AEG CIB6642BBW Inductie fornuis (60 cm breed)
€999,00
De Witgoed Outlet
AEG CCB5442CBM Vrijstaande keramische fornuis (57 l. 50 cm breed)
€639,00

Modern design

Dat een gasfornuis goed functioneert is natuurlijk heel belangrijk. Daarnaast is het ook fijn als het gasfornuis een mooi design heeft en goed in je zorgvuldig uitgezochte keuken past. De gasfornuizen van AEG zijn gemaakt met strakke lijnen en moderne kleuren. Een AEG gasfornuis is een positieve toevoeging aan het design van je keuken, zodat je er elke dag weer met plezier naar kan kijken.


Betrouwbaar merk

AEG is een merk dat allerlei huishoudelijke apparatuur maakt. De apparaten worden ontworpen met het oog op functie en vorm. Naast dat de apparaten uitstekend hun werk doen, koop je ook apparaten die er gelikt uit zien. Fijn in gebruik én mooi om naar te kijken. AEG is één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. Koop je een gasfornuis van AEG? Dan haal je een kwalitatief uitstekend product in huis.

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.