Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP2708 - Koffiecupmachine

Vergelijk prijzen van € 103.95 tot € 119 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP2708 - Koffiecupmachine vind je bij Amazon.nl.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 103,95
Nieuw € 119,-
Nieuw € 114,-
€ 289,-
Nieuw € 139,99
€ 114,-
Nieuw € 124,-

Productomschrijving

Geniet binnen enkele seconden van koffie van baristakwaliteit met deze automatische Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima Touch-koffiemachine. Met het hogedruksysteem (tot 15 bar) bereid je snel en eenvoudig meer dan 35 warme en koude dranken met één druk op de knop via het intuïtieve LED-touchscreen. Deze koffiemachine is uitgerust met een afneembare 1,2 liter watertank en een unieke roterende lekbak. De INFINISSIMA Touch Automatic is de ultieme manier om thuis te genieten van je favoriete koffies.


Perfecte samenstelling

Plaats de door jou gekozen NESCAFÉ Dolce Gusto capsule in de INFINISSIMA Touch, pas je drank aan door aan door middel van het LED-Touch screen en druk op 'play': het koffiezetapparaat stopt automatisch op het juiste moment om zo de perfecte samenstellingen in een drank te verwerken.


XL-Functie

Deze machine beschikt over een XL-functie waarmee je extra grote koffies kunt zetten voor thuis of onderweg.


Warme en koude dranken

Het koffieapparaat is zo veelzijdig dat je met gemak naast warme drankjes ook koude drankjes kunt bereiden.


Hoge kwaliteit koffie variaties

Geniet van meer dan 35 koffiecreaties. Zoals een gedurfde Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en volle Grande, een schuimige Cappuccino en zachte Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.


Hoge druksysteem (tot 15 bar)

Maak thuis koffie van professionele kwaliteit in minder dan 30 seconden met een dikke fluweelzachte crèmelaag, dankzij de krachtige druk van max. 15 bar, die perfect de delicate smaak en premium aroma's van elke koffiecapsule extraheert.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Nespresso Krups, Krups espresso machine, Krups, Krups Dolce Gusto koffieapparaat, Nespresso Krups, koffiezetapparaat
Producttype Koffiezetapparaat
Vormfactor Vrijstaand
Geschikte koffiesoort NESCAFE Dolce Gusto
Soort drank Cappuccino, Ristretto, Espresso, Latte Macchiato, Lungo, Tee, heiße Schokolade
Brouwmethode Espresso
Afdrukken 15 bar
Inhoud waterreservoir 1.2 liter
Verwijderbaar waterreservoir Ja
Variabele koffiehoeveelheid Ja
Kenmerken van de koffiemachine In hoogte verstelbare lekbak, doorstroomstopfunctie, XL-functie, Eco-functie
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.