Samsung HW-T420/XN

Vergelijk prijzen van € 115 tot € 169 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Samsung HW-T420/XN vind je bij Samsung.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 169,-
€ 115,-
Nieuw € 139,-
Nieuw € 169,-
€ 99,-
Nieuw € 121,21
Nieuw € 162,-

Productomschrijving

Verbeter je geluidservaring met de Samsung soundbar HW-T420. Deze speaker beschikt wel over 3 speakers en 150 watt. Dankzij de 2.1-kanaals soundbar met 6,5-inch subwoofer voel je de intensiteit van de krachtige, diepere bas en geniet je van indrukwekkend geluid. En om een complete surround geluidservaring te creëren, beschikt deze soundbar ook over Surround Sound Expansion. Zo geniet je van een ruimere surroundbeleving! 


One Remote Control

Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. Bedien de belangrijkste soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en geluidseffecten met de Samsung TV-afstandsbediening, rechtstreeks vanaf je TV.


Smart Sound

De soundbar analyseert automatisch je geluidsbronnen om het geluid specifiek voor jouw content te optimaliseren. Of je nu een sportwedstrijd met hard geluid kijkt of een film met zachte dialogen: je kunt vertrouwen op de beste soundbar met helder geluid, zodat je optimaal van je programma's geniet.


Het ultieme geluid voor games. En hoe!

Sluit je spelcomputer aan en geniet direct van de allerbeste geluidseffecten. De automatische instellingen optimaliseren het geluid en passen het aan de game aan die je speelt. De cross-talk cancellation technologie verwijdert storende achtergrondgeluiden, zodat je helder geluid hoort uit de goede richting – zo ben je iedereen een stap voor.


Bluetooth TV-aansluiting

Verbind de soundbar met je Samsung TV met behulp van Bluetooth en geniet direct van je favoriete content.


Lees meer

Specificaties

Categorieën
Connectiviteit Onbekend

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.