Bose Bass Module 700 Zwart

Vergelijk prijzen van € 715.84 tot € 899 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Bose Bass Module 700 Zwart vind je bij Amazon.nl.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 799,95
€ 715,84
Nieuw € 799,-
Nieuw € 899,-
Nieuw € 799,-

Productomschrijving

De Bose Bass Module 700 is dé aanvulling op je SoundTouch soundbar

De Bose Bass Module 700 is de subwoofer die je echt nodig hebt als je met je SoundTouch soundbar geluid van bioscoopniveau wilt ervaren. Deze strak vormgegeven subwoofer is klein, maar geeft je helder geluid in de laagste regionen.


Klein van stuk, maar groots van geluid

Als je in je eigen woonkamer de ultieme bioscoopervaring wilt krijgen, dan kun je het beste investeren in een 4K Ultra HD-TV, die je het helderst mogelijke beeld geeft, met de mooiste kleuren en prachtige contrasten. Daarbij hoort ook geluid van bioscoopkwaliteit. Veel 4K HD-TV's zijn voorzien van uitstekende interne speakers en ook als je het combineert met een goede soundbar, zal het geluid gewoon erg goed zijn. Als je echter het gevoel van een bioscoop zo goed mogelijk na wilt bootsen, dan heb je gewoon een subwoofer van uitzonderlijke kwaliteit nodig. De Bose Bass Module 700 staat garant voor helder basgeluid, dat je in je middenrif kunt voelen, net zoals in een bioscoop. Je kunt hem gebruiken als aanvulling op je SoundTouch soundsystem, maar ook met andere speakers van Bose aanvullen tot een goed presterend surround systeem.


Gemakkelijk te combineren tot een optimale geluidservaring

Deze draadloze subwoofer heeft een draadloos bereik van 9 meter, wat voor de meeste woonkamers meer dan voldoende is. Combineer hem bijvoorbeeld met de Surround Speakers van Bose en profiteer van de best mogelijke surround ervaring. Sommige subwoofers hebben de neiging om bepaalde geluidsfrequenties enigszins te vervormen. De Bose Bass Module 700 is echter uitgerust met QuietPort-technologie van Bose. Het resultaat is kristalhelder geluid, zonder enige vervorming. Hierdoor ga je van je films genieten alsof je inderdaad in de bioscoop zit.


Helder en voelbaar basgeluid

Mooi basgeluid, dat onvervormd is en in je lichaam voelbaar is, maakt elke film nog mooier en elke actiescène vele malen spannender. Met zijn geringe gewicht van 13,6 kg en zijn compacte afmetingen past hij in elk huishouden. De hoogte van de Bose Bass Module 700 is 38,1 cm, bij een lengte en breedte van elk 30,5 cm. De vormgeving oogt chic en strak. De bovenplaat van hoogwaardig glas zorgt ervoor dat hij een plaats verdient in zowel een klassiek als modern interieur.

 


Lees meer

Specificaties

Categorieën Bose soundbar, Bose Soundbar, Bose, Bose subwoofer, subwoofer
Producttype Subwoofer
Speciale kenmerken QuietPort
Kleur Bose Zwart
Huisvestingsontwerp Basreflex
Ontwerpeigenschappen Bovenblad van hittebehandeld glas
Luidsprekertype Actief
Versterker Geïntegreerd
Type verbinding Subwoofer ingang (mini telefoon 3.5 mm)
Krachtbron Geïntegreerde stroomvoorziening
Vereiste netspanning Wisselstroom 120 V
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.