Philips TAM4505

Vergelijk prijzen van € 142 tot € 179.99 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Philips TAM4505 vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 142,-
Nieuw € 179,99
€ 142,-
Nieuw € 155,-
Nieuw € 208,99
€ 158,-
Nieuw € 179,99

Productomschrijving

Met dit stijlvolle microsysteem kan je afspeellijsten, CD's afspelen en naar DAB+- en FM-radio luisteren. De digitale radiotuner met 20 voorkeuzezenders biedt een kristalhelder ontvangst. De CD-speler kan MP3-CD's en opgenomen CD's lezen.


Basreflex-luidsprekers. Rijkere lage tonen

Deze boekenplankluidsprekers geven je helder geluid en een goede bas dankzij de combinatie van woofer, tweeter en basreflexpoorten. Een maximaal uitgangsvermogen van 60 W zorgt voor een groots geluid in elke kamer. Perfect voor een lounge of open woonkamer.


Klassiek ontwerp

De tweekleurige centrale unit en de luidsprekerkasten herinneren aan de vormgeving van losse HiFi-onderdelen. De volumeknop met structuur geeft de bediening een prettig analoog gevoel. Op de voorkant van het apparaat bevinden zich knoppen voor afspelen en bronselectie.


Digital Sound Control. Kies een vooraf ingestelde geluidsregeling

Hiphop of zangkoren, symfonie of rockopera? Wat je ook leuk vindt, met de Digital Sound Control-functie van dit microsysteem kan je er nog meer van genieten. Kies uit de vooraf ingestelde geluidsstijlen die zijn ontworpen om het beste in jouw muziek naar boven te halen.


Thuis in jouw huis

Dit microsysteem met netvoeding ziet er geweldig uit in elke kamer. Het draadloze Bluetooth-bereik is 10 m en je kan een smartapparaat opladen via de USB-poort. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening heb je de belangrijkste functies binnen handbereik.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.