JBL Horizon 2 Zwart

Vergelijk prijzen van € 117 tot € 117.99 van 2 winkels. De laagste prijs voor de JBL Horizon 2 Zwart vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 117,-
Nieuw € 117,99
Nieuw € 129,-
€ 109,-
Nieuw € 109,-
Nieuw € 139,99
€ 139,-

Productomschrijving

Word wakker met JBL Pro-geluid. De JBL wekkerradio Horizon 2 heeft een groot lcd-scherm en geeft duidelijk de tijd, alarminstellingen en radio-informatie aan en de stijlvolle stoffen buitenkant past perfect in elk decor.


Stel jouw ideale ochtendalarm in

Kies uit een selectie alarmgeluiden of een van je favoriete DAB, DAB+ en FM-radiostations. De gebruiksvriendelijke roterende bedieningsknop biedt de mogelijkheid om alarmen in te stellen en te sluimeren, het volume aan te passen of de omgevingsverlichting aan of uit te zetten.


Laad je apparaten op

De JBL Horizon 2 heeft twee handige USB-poorten voor het opladen van apparaten, perfect voor op je nachtkastje.


Stream muziek via Bluetooth

Bluetooth-streaming en DAB/DAB+/FM-radio van de JBL Horizon 2 maken elke slaapkamer compleet.


Wekkerradio en nachtlampje in één

De JBL Horizon 2 met het kenmerkende ronde ontwerp heeft omgevingsverlichting. De verlichting geeft een sfeervolle dimensie aan jouw slaapkamer en dient bovendien als nachtlampje.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.