JBL Partybox 110 Zwart

Vergelijk prijzen van € 301 tot € 399.99 van 4 winkels. De laagste prijs voor de JBL Partybox 110 Zwart vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 301,-
Nieuw € 319,-
€ 301,-
Nieuw € 399,99
€ 301,-
Nieuw € 301,99
Nieuw € 399,99
€ 316,-
Nieuw € 379,-
€ 349,-

Productomschrijving

Geef jij graag een feestje? De PartyBox 110 van JBL kun je werkelijk overal mee naartoe nemen. Deze spatwaterdichte box heeft een afspeelduur van maar liefst 12 uur. Dus, nodig je vrienden uit, speel je favoriete muziek af met het originele JBL-geluid en je zult een geweldige avond hebben!


Bouw een feestje

Geniet van het originele JBL-geluid. Deze PartyBox heeft twee woofers voor de lage tonen en twee tweeters voor de hoge tonen. Speel je favoriete muziek af via USB, AUX of draadloos via Bluetooth 5.1. Een gitaarshow of karaokeavond is zo opgezet, dankzij de microfoon- en gitaaringang. Bovendien koppel je eenvoudig een andere speaker via JBL True Wireless Stereo voor extra krachtig geluid.


Visueel spektakel

Een feestje is niet af zonder verlichting. De PartyBox 110 beschikt over prachtige sfeerverlichting die synchroon loopt met de beat. De lichtpatronen kun je aanpassen naar wens, zodat jouw feest, naast een audio spektakel, ook een visueel spektakel wordt.


Ga 12 uur door

Maak je met de JBL PartyBox 110 geen zorgen over opladen. De box werkt zowel draadloos als met snoer. Speel draadloos muziek af met een afspeeltijd van maar liefst 12 uur. Met een stopcontact in de buurt kun je non-stop doorgaan.

Lees meer

Specificaties

Categorieën JBL Partybox, Partybox, JBL speaker, JBL speaker, JBL
Producttype Party geluidsinstallatie - draagbaar
Bron van de media-inhoud USB host
Licht Lichtshow systeem
Bescherming Spatwaterdicht
Kleur Zwart
Luidsprekertype Twee-weg - actief
Continue stroom 160 Watt
Frequentiebereik 45 - 20000 Hz
Signaal-ruisverhouding 80 dB
Versterker Geïntegreerd
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.