JBL Partybox 310

Vergelijk prijzen van € 399 tot € 579.99 van 4 winkels. De laagste prijs voor de JBL Partybox 310 vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+6
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 438,-
€ 399,-
Nieuw € 399,-
Nieuw € 579,99
€ 399,-
Nieuw € 499,-
Nieuw € 579,99
€ 438,-
Nieuw € 438,99
Nieuw € 549,-
Nieuw € 549,-

Productomschrijving

Maak van jouw feestje een FEEST. De JBL Party Box 310 heeft een geweldig geluid, een accu die 18 uur mee gaat en verschillende opties zoals geluidseffecten en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een microfoon aan te sluiten. Het maakt ook niet uit of je binnen of buiten feest, de Part Box 310 is spatwaterproof. Bovendien kun je zowel bedraad als draadloos een tweede Party Box aansluiten voor maximaal effect.


Krachtig kenmerkend JBL-geluid

Om de hoek of op het strand, iedereen zal mee willen feesten met het 240 watt kenmerkende JBL-geluid. Zing, rap, speel mee! Schakel de bas naar het hoogste niveau en zie hoe de dansvloer tot leven komt.


Light up the night

Betover je publiek met een stralende, dynamische lichtshow die op de beat meedanst. Met subtiele pulserende en krachtige stroboscopische effecten, is er een instelling voor elke vibe.


Het feest gaat door

Ga van de openingsact door tot ver na zonsondergang met 18 uur batterijduur. Nog langer doorfeesten? Steek de stekker van de JBL PartyBox 310 in het stopcontact en dans het hele weekend door.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.