Een tv en kunstwerk in één; dit is Samsung The Frame (2020)

Een tv die gewoon een tv is wanneer hij aanstaat, maar in een schilderij verandert wanneer hij uit staat. The Frame van Samsung geeft je een perfecte combinatie van kunstbeleving en beeldkwaliteit. En wij gaan je er alles over vertellen!


Kies uit 1200 kunstwerken

Wanneer de tv op Art Mode staat verandert hij in een waar kunstwerk. Maar wat kan je tentoonstellen op The Frame? Genoeg! Word lid van de Samsung Art Store en kies uit 1200 werken van onder andere het Van Gogh Museum, Prado Museum, Magnum Photos en Lumas. Ook een optie is om te kiezen uit de door Samsung samengestelde collectie van twintig exclusieve kunstwerken: tien moderne werken en tien van oude meesters. Kan je niet kiezen? Dan ga je toch gewoon iedere dag voor een ander meesterwerk!


Upload je eigen kunst

Misschien heb je liever een eigen werk aan de muur hangen. Bijvoorbeeld een schitterende foto van jouw safarireis of een digitaal design waar je heel trots op bent. Waan jezelf een kunstenaar en creëer een galerij met jouw eigen kunst, kies de juiste kleuren en lay-out en geniet met trots iedere dag van jouw werk. Uploaden van foto’s naar de tv gaat heel makkelijk middels je smartphone of een USB stick.


Kies een lijst die bij je past

Een schilderij zonder een lijst is toch net niet af. Hetzelfde geldt voor een kunstwerk op je tv. Kies een lijst die past bij jouw interieur zoals wit of zwart metaal, beige hout of walnoot look hout. Verandert jouw interieur of ga je over op een nieuwe kunstcollectie? Dan is het wisselen van de lijst zo gepiept.The Frame | Blog BCC


Geniet van QLED beeldkwaliteit

The Frame belooft 100% kleurvolume, waardoor alle kleurtinten van jouw fijne tv-programma’s, series, films én kunstwerken perfect uitkomen. De nieuwe processor zorgt voor haarscherp, gedetailleerd beeld. De LED achtergrondverlichting maakt de kleurweergave beter, het contrast intenser en zorgt voor een betere kijkhoek. Ook heel fijn wanneer de tv eens niet in Art Mode staat en je helemaal op gaat in een spannende film.


Altijd de ideale helderheid

Of het nou pikdonker is, de zon fel de kamer in schijnt of je alleen kaarslicht aan hebt, de tv zorgt ervoor dat je altijd optimaal tv kan kijken en dat jouw kunst op de meest ideale manier tentoongesteld wordt. Dankzij de helderheidssensor wordt omgevingslicht gedetecteerd en worden de helderheid en kleurtoon aangepast voor zo natuurlijk mogelijk licht. Ook handig is de bewegingssensor, deze schakelt de tv uit als er niemand meer in de kamer is en zorgt dat hij aanspringt als er iemand binnen komt.


Kies uit 32 tot 75 inch

Wanneer we de Mona Lisa van 77 bij 53 centimeter vergelijken met De Nachtwacht van ruim 3,5 bij ruim 4 meter kunnen we wel concluderen dat ieder type kunstwerk met een andere afmeting het best tot zijn recht komt. Daarom kan je bij The Frame kiezen uit televisies van 32 tot en met 75 inch. Dat is lekker tv kijken en goed genieten van de kunst.


Hang de tv netjes op

Zonde van je kunstwerk als er allemaal draden uitkomen en hij niet netjes uitgelijnd is met de muur. Geen zorgen, dankzij het ophangsysteem sluit je de tv naadloos aan op de muur en er is maar één bijna onzichtbare kabel nodig om The Frame op te hangen. Zo wordt het oog alleen nog maar naar de art work getrokken. Wil je echt de sfeer van een schilderij creëren? Zet de tv dan op de Studio Stand, een houder waardoor het lijkt of de tv op een schildersezel staat!


Geniet van smart tv

Fijn extraatje is dat The Frame een smart tv is. Zo heb je alle belangrijke entertainment apps op één plek. Live tv kijken, internet, streamingsdiensten en jouw favoriete games binnen handbereik. Letterlijk, want op de nieuwste afstandsbediening van The Frame zitten knopjes ingebouwd speciaal voor Netflix en Amazon Prime.