In 7 stappen je Google Home speaker aansluiten

Hoe sluit je jouw Google Home speaker aan?

Heb je een nieuwe Ggoogle Home speaker gekocht, dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Installeer ‘m zelf aan de hand van deze handige stappenplan.

 

  1. Haal de speaker uit de verpakking, zoek er een geschikte plek voor en sluit ‘m aan op het stopcontact.
  2. Om de speaker te kunnen bedienen, heb je je smartphone of tablet nodig. Pak deze erbij en installeer de Google Home app.
  3. Verbind de speaker met de app door op “add” te klikken. Selecteer vervolgens “set up device” en “new device”. Na enkele seconden verschijnt de speaker in de Google Home app. Klik op “yes” om deze te installeren.
  4. Selecteer de locatie waar je speaker staat.
  5. Verbind je Google Home app met je Wi-Fi netwerk
  6. Stel vervolgens de Google Assistent voorkeuren in.
  7. Voeg de muziek services toe waar jij gebruik van wilt maken.

Vraag nu de Google Assistent om jouw favoriete muziek af te spelen. Veel plezier ermee!

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.