4
apr

Waarom jij je tv wil verruilen voor The Frame

Twijfels over een grote flat screen in de woonkamer, misschien heb jij ze ook wel eens. Maar weet je, het kan ook anders. Maak van je tv gewoon het pronkstuk van je casa. Hoe dan? Met The Frame van Samsung. Dat is een schilderijlijst voor je mooiste kunstwerk, een persoonlijke fotogalerij en piece of art ineen. En het is inderdaad ook een tv, ja. Maar wel een van de vetste smart-tv’s van het moment met unieke features. Met Ultra-HD scherm, waarop je films in zulke ragscherpe kwaliteit ziet, dat je er akelig van wordt.

 

Customizen next level

Even bij het begin beginnen: The Frame is een smart-tv met een megagroot scherm en display. En dat is maar goed ook, want als de tv uitstaat, heb jij altijd een interessant staaltje kunst of fotografie aan de muur. Je tv als schilderij… Hoe dat werkt? Je kiest een kleurtje en materiaal voor de lijst, passend bij jouw interieur en stijl. Omdat The Frame standaard een magnetische lijst heeft, klik je de verwisselbare lijst er zo op vast. Selecteer een passe-partout en het uiterlijk van het schilderij heb je al.

Nog even iets: kabels zijn lelijk op de plek van je tv, maar nog lelijker (en onlogisch) zijn ze rondom een kunstwerk aan de muur. Dat snappen ze bij Samsung ook en daarom kun je met een bijna onzichtbare glasvezelkabel alle apparaten aan elkaar verbinden, zonder rommelige kabels.

Karel Appel aan de muur

Stel, je hebt zelf geen fraai kunstwerkje voor in je omlijsting… Dan kun je als gelukkige bezitter van The Frame nog altijd een abonnement afsluiten op de Art Store. Krijg je onbeperkt toegang mee tot een hele verzameling kunstwerken en foto's, van klassiek tot nu. Dus tijdens dat fancy etentje maak je indruk met een Van Gogh of Karel Appel. Je date imponeer je de volgende dag met een edgy werk van Banksy of een indrukwekkende plaat die meedong naar de World Press Photo van afgelopen jaar.

Kunst is trouwens niet de enige optie. Je kunt ook gewoon je eigen foto’s uploaden, een digitaal familieportret in het frame plaatsen of een slideshow met foto’s voorbij laten komen. Wat je wil.

Op pootjes

En dan hebben we het nog niet eens gehad over misschien wel de vetste feature of ‘em all: de studio stand. Nog meer dan aan de muur komt je kunstwerk op deze stylish driepoot tot zijn recht. Waar je The Frame ook neerzet op deze aluminium designstandaard past ‘ ie perfect op elke plek. Hoe arty wil je het hebben? Kabels werk je mooi weg in de pootjes.

Kunst aan, graag!

Kunst aan de muur lokaas voor inbrekers? Hoef je ook niet over in te zitten. Een bewegingssensor zorgt ervoor dat jouw kunstwerk alleen ‘aan’ staat als je zelf in de buurt bent. Lekker energiebesparend bezig, jij! En over sensoren gesproken, ook de helderheid en kleurtoon van het scherm wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht door een helderheidssensor. Zo heb je altijd de beste, natuurlijke belichting.

 

Schreeuwt alles in jou nu: “hebben, hebben, hebben”? Je koopt The Frame online bij BCC. Eerst even kijken what all the fuss is about? In onze BCC-vestigingen Amsterdam Buitenveldert, Amersfoort en Hilversum kun je The Frame aanschouwen in real life.

 

Door Lianne Kooistra