Nintendo Switch, Xbox Series X, S of PlayStation 5? Deze console past het beste bij jou!

Ben jij van plan een game console te kopen, maar kun je niet kiezen tussen de verschillende spelcomputers? Check dan deze blog en ontdek welke spelcomputer het best bij jouw wensen past!


Ik wil thuis gamen

Bedenk goed waar je graag wilt gaan gamen. Heb je thuis ruimte om te gamen? De Xbox Series S, X en Playstation 5 laten je helemaal opgaan in de games omdat je deze op een groot televisiescherm speelt. Het voordeel van thuis gamen is dat je jouw game-plek helemaal kunt inrichten zoals jij wilt! Bijvoorbeeld met een heerlijke stoel en de gaafste accessoires zoals een stuurtje of de Playstation VR-bril! Ook maak je gemakkelijk contact met anderen, want met behulp van een headset kun je praten met tegenspelers.


Ik wil onderweg gamen

Wil je graag buiten de deur gamen? Dan wil je jouw gameconsole altijd mee kunnen nemen, bijvoorbeeld wanneer je op reis gaat. Zo vliegt die saaie autorit naar Frankrijk voorbij. Of wil je lekker gamen onderweg in de trein naar school of het werk? Dan heb je een gameconsole nodig die je makkelijk in je tas kunt stoppen, zoals de Nintendo Switch. Onderweg kun je bij deze game console gebruik maken van de handheld functie. Ben je weer thuis, dan kun je gewoon doorgaan met je game. Je sluit ‘m namelijk gemakkelijk aan op jouw tv. Ben je met twee spelers? Dan kun je ook kiezen voor de tafelstijl; één scherm voor twee spelers. Je klapt hiervoor gemakkelijk de standaard van de Nintendo Switch uit. Dankzij de twee Joy-Con-controllers kunnen jij en jouw vriend tegelijk spelen, samen of tegen elkaar.


Online gamen

Vind je het leuk om te gamen met of tegen je vrienden, of juist tegen onbekende gamers? Dan wil je een spelcomputer waarbij je online tegen anderen kunt gamen. De Xbox Series S, X en Playstation 5 hebben daarvoor de meest uitgebreide opties. Let wel op dat je hier een abonnement voor af moet sluiten wat extra kosten met zich mee kan brengen. Check ook goed bij jouw vrienden wat voor een gameconsole zij hebben en wat hun ervaringen ermee zijn.


Voor de hele familie

Wil je een gameconsole kopen die je niet alleen zelf gebruikt, maar waar ook de kids een leuk spelletje op kunnen spelen? Dan is Nintendo Switch ideaal. Er zijn gave games voor volwassenen beschikbaar maar ook leuke, laagdrempelige games voor kinderen.