Services voor jouw Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast biedt een zee aan ruimte voor zowel koelen als vriezen. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk om koud water en ijsblokjes te tappen. Daar staat tegenover dat ze vanwege het formaat niet handig te verplaatsen zijn. Voor het tappen van water heb je vanzelfsprekend een wateraansluiting nodig. Wij bieden verschillende services om jou te helpen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Wil je gebruik van maken van een van onderstaande services? Voeg dan tijdens het bestellen van je Amerikaanse koelkast deze service aan je winkelmand toe.


Amerikaanse koelkast

Je kunt zelf kiezen of het nodig is dat wij de Amerikaanse koelkast voor jou aansluiten op de waterleiding. Als jouw deurposten smaller zijn dan 80 cm is het nodig dat de deuren worden gedemonteerd, anders past de koelkast niet door de deurpost. Ook deze service bieden wij. Let wel op, vanwege het formaat en gewicht van een Amerikaanse koelkast tillen wij deze geen trappen op.Plaatsen en aansluiten op stroom

Wij pakken de koelkast uit en plaatsen hem op de gewenste plaats. Hij wordt geen trappen opgetild. Het verpakkingsmateriaal en de oude koelkast nemen we weer voor je mee.


Plaatsen en aansluiten op stroom en water

Wij pakken de koelkast uit en plaatsen hem op de gewenste plaats en sluiten hem aan op een bestaande wateraansluiting. Hij wordt geen trappen opgetild. Het verpakkingsmateriaal en de oude koelkast nemen we weer voor je mee.


Plaatsen en koelkastdeuren (de)monteren

Kies deze optie als jouw deuropeningen smaller zijn dan 80 cm. De deuren van de koelkast worden dan gedemonteerd. Wij plaatsen de koelkast dan op zijn plek en monteren de deuren weer terug. De koelkast wordt geen trappen opgetild.


Plaatsen, koelkastdeuren (de)monteren en water aansluiten

Kies deze optie als jouw deuropeningen smaller zijn dan 80 cm. De deuren van de koelkast worden dan gedemonteerd. Wij plaatsen de koelkast dan op zijn plek en monteren de deuren weer terug. We sluiten hem ook aan op een bestaande wateraansluiting. De koelkast wordt geen trappen opgetild.


Op zoek naar een Amerikaanse koelkast?

Bij BCC heb je keuze uit diverse Amerikaanse koelkasten van verschillende merken zoals LG, Haier en Samsung. Welke Amerikaanse koelkast je kiest is afhankelijk van jouw wensen en thuissituatie.