Services voor jouw inbouw kookplaat

Om lekker te kunnen koken is het belangrijk dat de kookplaat goed wordt aangesloten. Onze installateurs kunnen jou het werk uit handen nemen bij het inbouwen van een kookplaat. Het enige waar jij je dan nog zorgen over hoeft te maken, is welk gerecht je als eerste gaat koken. Bij een kookplaat die moet worden aangesloten op een perilex-aansluiting zitten alle aansluitmaterialen bij de prijs inbegrepen. Bij een kookplaat die moet worden aangesloten op het gas zijn een gasslang, koppelstuk en gastape nodig. Wij adviseren te allen tijde om vanwege de veiligheid een kookplaat altijd professioneel te laten aansluiten.


Professionele inmeetservice


Twijfel je over de maatvoering van je nieuwe apparatuur en of deze past? Maak dan gebruik van onze professionele inmeetservice. Wij meten graag je keuken op waarna je precies weet wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je een juiste keuze maken, al dan niet met hulp van een BCC adviseur of verkoopmedewerker.


Jouw kookplaat laten inbouwen

Wij pakken de kookplaat uit en bouwen deze in op de juiste manier, in een bestaande nis. Wij zorgen ervoor dat de kookplaat op de juiste wijze veilig wordt aangesloten op het gas en/of elektra. We nemen de oude verpakkingsmaterialen, net als een oude kookplaat, weer mee retour.



Inbouwen & installeren

Voeg tijdens het bestellen deze service aan je winkelmand toe.


Is het tijd voor een nieuwe inbouw kookplaat?

Bij BCC heb je keuze uit diverse inbouw kookplaten van verschillende merken zoals Bosch, Siemens en AEG. Welke inbouw kookplaat je kiest is afhankelijk van jouw wensen en je thuissituatie. Ons kiesadvies helpt je bij het maken van de juiste keuze.




BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.