Slimme thermostaat installeren

Vergeet gedoe met het ophangen, installeren en verbinden van je slimme thermostaat. Wij demonteren je huidige thermostaat en stellen de nieuwe volledig in zoals jij dat wilt. Ook leggen we je precies uit hoe alles werkt zodat je de slimme thermostaat makkelijk zelf bedient. En don’t worry; we gaan pas weg als het werkt!


Don't worry, onze techies helpen je graag!

Dit doen we voor je;


Hoe werkt het?

Koop je een nieuw product bij BCC in de winkel of online? Je kunt deze installatieservice aanvragen in alle BCC winkels bij aankoop van een slimme thermostaat of vink bij het afrekenen in de winkelwagen de optie ‘Slimme thermostaat installatie’ aan. Je ontvangt een mail waarin je een afspraak kunt maken.


Heb je een smart thermostaat bij een andere winkel gekocht en heb je hulp nodig bij het installeren? Geen probleem, zolang het artikel nog nieuw in de doos zit helpen wij je graag!

Installatie aanvragen 

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.