Logitech MX Keys S - Draadloos Toetsenbord - Qwerty US international - Graphite

Vergelijk prijzen van € 70 tot € 109.9 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Logitech MX Keys S - Draadloos Toetsenbord - Qwerty US international - Graphite vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 100,-
€ 70,-
Nieuw € 109,90
€ 99,90
Nieuw € 107,90
Nieuw € 119,-

Productomschrijving

Maak kennis met MX Keys – de sleutel tot een perfecte beheersing van je volgende grote project. Dit is het eerste MX-toetsenbord ooit, ontworpen voor creators en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het onder de knie krijgen.


Vloeiend, natuurlijk, nauwkeurig - Perfecte Stroke-toetsen

De Perfect Stroke-toetsen zijn het resultaat van Logitech decennialange ervaring en garanderen dat elke toetsaanslag soepel, natuurlijk en nauwkeurig is. De concave toetsen passen perfect bij de natuurlijke vorm van je vingertoppen en de ronde randen bieden een goede feedback, waar je de toets ook raakt. Elke toets is voorzien van een matte toplaag zodat je vingers moeiteloos over het oppervlak glijden.


Comfort met indrukwekkende stabiliteit

Typ met zekerheid op het toetsenbord ontworpen voor stabiliteit en precisie. De verhoogde toetsstabiliteit reduceert lawaai en optimaliseert het reactievermogen zodat je elke toetsaanslag voelt en niet hoort. En de MX Keys wordt bij elkaar gehouden door een enkele metalen plaat, wat resulteert in een opmerkelijk solide constructie die nooit over jouw bureau wegglijdt.

 

Slimme verlichting. Nu nog slimmer

Afstandssensors detecteren je handen en verlichten het toetsenbord op het moment dat je vingers dichterbij komen. Wanneer je je bureau verlaat, gaat de toets verlichting langzaam uit om stroom te besparen voor momenten van inspiratie. De intensiteit van de verlichting past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan, of kan handmatig worden ingesteld.


Meerdere computers, Één MX Keys

MX Keys volgt je MX Master 3 – of andere muizen met Flow – van de ene computer naar de andere, wat betekent dat je in één vloeiende workflow op meerdere apparaten kunt typen.

Zet bestanden, documenten en afbeeldingen over tussen computers en tussen Mac- en Windows®-besturingssystemen.


Oplaadbaar via USB-C

MX Keys gaat 10 dagen mee op een volledige lading of tot 5 maanden met uitgeschakelde achtergrondverlichting. Gebruik de USB-C-oplaadkabel om even bij te laden.


In de verpakking

  • Logitech MX Keys Toetsenbord 
  • USB A naar USB C oplaadkabel
  • Ontvanger
  • Handleiding


Plus- en minpunten

Pluspunten

  • Met een druk op de knop kun je met de MX Keys tussen meerdere apparaten wisselen net zoals de MX Master muizen.
  • Afstandssensors detecteren je handen en verlichten het toetsenbord op het moment dat je vingers dichterbij komen.
  • De intensiteit van de verlichting past zich aan de lichtomstandigheden aan of kan handmatig worden ingesteld.

Minpunt

  • Wordt geleverd zonder polssteun.



Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.