Kobo Libra 2 Zwart

Vergelijk prijzen van € 199 tot € 209 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Kobo Libra 2 Zwart vind je bij Amazon.nl.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 199,-
Nieuw € 209,-
Nieuw € 189,-
€ 169,-
Nieuw € 199,-
€ 179,-
Nieuw € 199,99

Productomschrijving

De Kobo Libra 2 is de opvolger van de succesvolle Kobo Libra H2O. Of het nu zonnig of donker is, dankzij het niet-spiegelende 17.8 cm (7 inch) scherm kun jij altijd en overal lezen. Geniet van een wekenlange batterijduur en lees in de bus, op bed of zelfs in bad dankzij het waterdichte design. Lezen was nog nooit zo makkelijk en prettig!

Lees altijd en overal

De Kobo Libra 2 beschikt over een niet-spiegelend 17.8 cm (7 inch) scherm met E Ink-technologie. Lees 's avonds prettig dankzij ComfortLight PRO en minder blauw licht. Je hebt de mogelijkheid om witte tekst op een zwarte achtergrond weer te geven. Of je nou in de bus zit, op de bank ligt of een bad neemt, dit waterdichte (IPX8) design neem je overal mee naartoe.

Ergonomisch ontwerp

Met dit nieuwe ontwerp wordt lezen onwijs prettig. Het ergonomische design ligt allereerst lekker in de hand. Deze e-reader is daarnaast eenvoudig te bedienen. Ga naar de volgende pagina door te swipen over het scherm of met behulp van de knoppen. Lees je graag liggend in bed? Gebruik dan de liggende modus. Kortom, de Kobo Libra 2 maakt het lezen een enorm aangenaam en eenvoudig.

Lezen en luisteren

De Kobo Libra 2 heeft ruimte voor maar liefst 24.000 boeken en 150 Kobo luisterboeken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat je e-reader snel te vol staat. Wissel bovendien lezen en luisteren af, de Kobo Libra 2 heeft namelijk Bluetooth 5.0 waarmee jij naar luisterboeken kunt luisteren. Je hebt dan alleen nog een draadloze koptelefoon of luidspreker nodig om de boeken op af te spelen.

Plus- en minpunten

  • Mooi vormgegeven, voorzien van zwarte kleur.
  • Met ruimte voor maar liefst 24.000 boeken en 150 Kobo luisterboeken.
  • Blader gemakkelijk door slepen of het indrukken van een knop.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Kobo E-reader, E-reader, 7 Inch E Reader, E-reader
Producttype eBook-Reader
Type Touchscreen
Resolutie 1680 x 1264 (300 ppi (pixels per inch))
Touchscreen Ja
Kenmerken Anti-verblinding
Processor klokfrequentie 1 GHz
Opslagcapaciteit 32 GB
Draadloze connectiviteit 802.11b/g/n
Ondersteunde tekstformaten EPUB, PDF, TXT, RTF, HTML, CBZ, CBR, MOBI, EPUB3, FlePub
Beeldformaten BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.