TP-Link multiroom Deco M9 Plus 1-pack

4.7 | 33 reviews

TP-Link multiroom Deco M9 Plus 1-pack

Aantal stuks
129,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Productinformatie

Smart Multiroom Tri-band wifi met Mesh-Technologie. Eindelijk overal in huis een sterke internetverbinding. Deze verpakking met 1 unit dient als uitbreiding van je huidige TP-Link Deco syteem. Plaats deze extra unit in je huis voor extra dekking en koppel hem uiterst eenvoudig met de Deco-app.

TP-Link Deco M9 Plus uitbreiding

Deco gebruikt een systeem van units om in het hele huis een naadloze wifi-dekking te creëren. Met deze enkele unit kan je je bestaande systeem uitbreiden voor een nog grotere dekking en bereik.

Dankzij de geavanceerde Deco Mesh-technologie werken de units samen om in huis een uniform netwerk te creëren met dezelfde netwerknaam. Apparaten wisselen automatisch tussen Deco-units als je door huis loopt om de snelst mogelijke verbindingen te behalen.

Deco M9 Plus dient als hub voor al je smart home-apparaten. Via één platform pas je de instellingen aan en breng je interacties tot stand — het is niet nodig om een speciale smart hub aan te schaffen. Deco kan zelfs het verkeer van drukke netwerken aan voor probleemloze verbindingen op meer dan 100 apparaten.

De installatie is eenvoudiger dan ooit met de Deco app die u door het installatieproces leidt.

Drie aparte wifi-banden leveren supersnelle, stabiele verbindingen naar apparaten in alle kamers. Er komt meer bandbreedte vrij dankzij de speciale draadloze verbindingen tussen de Deco-units. Met het AC2200 wifi-systeem is er nooit vertraging. Deco M9 Plus gebruikt niet alleen 5G_1 (867 Mbps), maar bij veel verkeer ook 5G_2 (867 Mbps) en 2.4G (400 Mbps). Daardoor levert hij snelheden van ruim 1000 Mbps, ideaal als je een snelle internetverbinding hebt.

Geen buffertijd meer

Het eindeloze laden ook zat? Nu we steeds meer apparaten in huis hebben die bandbreedte opeisen, heb je een sterker netwerk nodig. Deco behaalt tot wel drie keer snellere verbindingen dan routers van een oudere generatie dankzij de 802.11ac draadloze technologie. Deco kan daardoor op meer dan 100 apparaten lag-vrije verbindingen verzorgen.

Specificaties

Technische details
Aantal antennes 6
Netwerk
Wifi-snelheid AC2200
Wifi frequentiebanden Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Wifi snelheid (2.4 GHz) 400 Mbit/s
MiMo Mu-MiMo
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open