Epson Expression Home XP-2200

Vergelijk prijzen van € 55.99 tot € 55.99 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Epson Expression Home XP-2200 vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 55,99
Nieuw € 56,95
Nieuw € 67,-

Productomschrijving

Bespaar geld, ruimte en tijd met deze compacte multifunctionele Epson all-in-one printer Expression Home XP-2200 met afzonderlijke cartridges en de mogelijkheid tot mobiel printen. Als je op zoek bent naar een betaalbare, stijlvolle en gebruiksvriendelijke printer, dan biedt de XP-2200 alles wat je nodig hebt.


Direct levendige prints

Dit apparaat is ook compact en produceert heldere en levendige prints. Onderweg afdrukken is heel eenvoudig met Wi-Fi, Wi-Fi Direct en een reeks compatibele Epson-apps.


Strak en stijlvol

Dit apparaat maakt efficiënt gebruik van jouw ruimte dankzij de combinatie van print-, scan- en kopieermogelijkheden in één printer. Met afmetingen van 39 x 30 x 14,6 cm (bxdxh) is hij verre van een obstakel. 


Gebruiksvriendelijk

Met een scala aan essentiële en gebruiksvriendelijke functies, waaronder Wi-Fi voor draadloos printen en scannen bij je thuis en Wi-Fi Direct voor printen zonder een draadloos netwerk, is de XP-2200 bijzonder flexibel.


Benut smart devices optimaal

Print, scan en meer: rechtstreeks vanaf jouw telefoon of tablet met de Epson Smart Panel-app. Bovendien kan je met de Epson Creative Print-app Instagram-foto's printen of maak jouw eigen wenskaarten, personaliseer je briefpapier en maak een grappig kleurboek.


Cartridges

Welke cartridges kan je gebruiken bij deze printer? Dat is de Ananas 604XL-inkt van Epson. Die biedt betrouwbare, levendige en heldere print tegen minimale kosten. Met een combinatie van pigmentzwarte en DYE-kleureninkten produceert de printer gedefinieerde en kleurrijke prints. Hij verlaagt bovendien jouw printkosten omdat je de kleuren los kan kopen. Je hoeft dus niet de hele kleurenset te kopen als alleen de kleur magenta op is.


Belangrijkste kenmerken

  • Compacte multifunctionele printer: bespaar geld, ruimte en tijd
  • Eenvoudig printen vanaf jouw smartphone of tablet
  • Bespaar geld door alleen de verbruikte kleur te vervangen
  • Wi-Fi en Wi-Fi Direct: Draadloos printen met of zonder netwerk


Compatibele besturingssystemen

De printer is geschikt voor Apple en Windows. Om precies te zijn: Mac OS X 10.9.5 of later, Windows 10 (32/64 bit), Windows 11 or later, Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32/64-bits), Windows 8.1 (32/64 bit), Windows Server 2003, Windows Vista (32-/64-bits), Windows XP SP3 or later (32-bit), XP Professional x64 Edition SP2, macOS 11 of later.


Plus- en minpunten

🟢 Print gemakkelijk vanaf computer, tablet of telefoon.

🟢 Print, scan en kopieer, maar dan in een ruimtebesparend formaat.

🟢 Print in kleur en zwart-wit: de cartridges zijn per kleur verkrijgbaar.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Epson printer, Epson All-in-one Printer, Epson, All-in-one printer, Printer
Druktechniek Inkjet
Afdrukken Afdrukken in kleur
Dubbelzijdig afdrukken Ja
Maximale resolutie 5760 x 1440 dpi
Modus dubbelzijdig afdrukken Manuell
Afdrukken zonder randen Ja
Kopie Kopiëren in kleur
Scannen Kleurenscan
Optische scanresolutie 1200 x 2400 dpi
Scantechnologie CIS
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.