OPPO Pad Air - 4GB + 64GB

Vergelijk prijzen van € 199 tot € 238.77 van 1 winkels. De laagste prijs voor de OPPO Pad Air - 4GB + 64GB vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 238,77
€ 199,-

Productomschrijving

Til je entertainment naar een hoger niveau met de OPPO Pad Air. Geniet van een prachtige beeldweergave op het 10,36-inch 2K display en soepele prestaties dankzij de krachtige processor. Door de grote batterij en Dolby Atmos luidsprekers kun je altijd en overal genieten van entertainment.


Helder scherm

Word ondergedompeld in prachtige, heldere kleuren. Het 10,36-inch display met 2000 x 1200 pixels geeft maar liefst 1 miljard kleuren weer, terwijl IPS-technologie voor een brede kijkhoek en hoge contrasten zorgt. Entertainment komt dus helemaal goed tot zijn recht. En urenlang een serie kijken is geen probleem voor je ogen, dankzij Eye Care. Het beeldscherm reageert razendsnel op je aanrakingen dankzij 240 Hz Touch Sampling Rate.


Extreem licht

Of je de tablet nu graag op een andere locatie dan thuis wilt gebruiken: de Pad Air is ideaal als het gaat om transport. Deze tablet is met 440 gram zo licht dat je hem nauwelijks in je handen voelt liggen. Je stopt hem ook gemakkelijk in je tas om altijd en overal van entertainment te kunnen genieten of te werken.


Non-stop online

Met de OPPO Pad Air hoef jij je geen zorgen te maken over opladen. Met de krachtige 7100 mAh batterij kun je gerust de hele dag door. Kijk 13 uur naar video's of luister 83 uur naar je favoriete muziek. Met 4GB RAM en 64GB interne opslagcapaciteit beweegt de Pad Air sneller en kun je meer opslaan. De kracht van de OPPO Pad Air wordt mogelijk gemaakt door de 8-core Snapdragon 680 processor.


De ultieme entertainmentervaring

Niet alleen het beeldscherm is belangrijk bij het kijken van entertainment, ook audio. En met de OPPO Pad Air zit dat wel goed. De Dolby Atmos symmetrische quad-luidsprekers zorgen voor meeslepend geluid en een rijke bas, waardoor je kijkervaring helemaal compleet is.


Plus- en minpunten

🟢 Bekijk entertainment op het heldere 2K-display.

🟢 Met de grote 7100 mAh batterij kun je de hele dag achter elkaar swipen en scrollen.

🟢 De Dolby Atmos luidsprekers zorgen voor een krachtige luisterervaring.

🟢 Dankzij het lichte gewicht van 440 gram neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

🔴 Door 60 Hz verversingssnelheid worden bewegende beelden niet altijd vloeiend weergegeven.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.