Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart

Vergelijk prijzen van € 750.1 tot € 750.1 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi + 5G Zwart vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 750,10
Nieuw € 699,-
€ 599,-
Nieuw € 699,-
€ 688,-
Nieuw € 701,55
Nieuw € 1144,95

Productomschrijving

De Samsung Galaxy Tab S7 FE heeft een groot beeld, grote prestaties en groots geluid. Met dit 12,4 inch (2560 x 1200) display kun jij je creativiteit helemaal kwijt en je productiviteit verhogen. De Galaxy Tab S7 FE wordt geleverd met een S Pen zodat je alles uit je tablet kunt halen.


Groot beeld, grote prestaties, groots geluid

Met de Galaxy Tab S7 FE heb je een bioscoop in handen. Geniet van de ultieme tablet voor je games en series. Dankzij het grote en levendige 12,4 inch (2560 x 1200) display zit je er helemaal in. De randen zijn minimaal en de prestaties zijn maximaal. Zo zorgt de krachtige chipset (Snapdragon 778G) ervoor dat alles snel en soepel is. Het geluid van je Galaxy Tab S7 FE is ongekend diep en rijk door de AKG-luidsprekers en de surroundsound-ervaring van Dolby Atmos. Bovendien heeft de tablet meer dan voldoende opslag voor al je games, films, foto’s en bestanden. Ook de batterij geeft je alle ruimte om te genieten; met een volle batterij heb je 13 uur non-stop kijkplezier.


Geef je creativiteit de ruimte

Dankzij de meegeleverde S Pen kun je alles uit je tablet halen. Tekenen en schrijven voelde nog nooit zo natuurlijk en notities maken was nog nooit zo makkelijk en leuk. Met Samsung Notes zet de S Pen al je krabbels in real-time om naar tekst. Vervolgens kun je met de slimme functies van de S Pen je tekst snel en eenvoudig bewerken. Verder kun je met de S Pen ook audio-notities maken en automatisch titels en tags toevoegen aan je notities. In vier handige apps (PENUP, Clip Studio, Canva en Noteshelf) kun jij al je creativiteit kwijt.


Ontdek hoe productief je bent

De Galaxy Tab S7 FE zit vol tools om meer uit jezelf te halen. Gebruik je tablet bijvoorbeeld als desktop met Samsung DeX (apart verkrijgbaar) en met de Keyboard Cover (apart verkrijgbaar). Deel je display op in meerdere vlakken om met drie apps tegelijk te werken. Gebruik de Galaxy Tab S7 FE als tweede scherm voor je computer, spiegel het scherm van je computerdisplay naar je tablet om het te bewerken of kopieer teksten en afbeeldingen van je telefoon naar je tablet of andersom. Je zal productiever dan ooit zijn.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Samsung tablet, Samsung tablet, Samsung, Tablet
Producttype Tablet
Besturingssysteem Android
Type S Pen
Resolutie 2560 x 1600
Kleurdiepte 16 miljoen kleuren
Touchscreen Multi-Touch
Beeldverhouding van het beeld 16:10
Processor Qualcomm Snapdragon 750G
Processor klokfrequentie 2.2 GHz
Aantal kernen 8 kernen
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.