Philips Series 800 AC0819/10 - Luchtreiniger

Vergelijk prijzen van € 133 tot € 139 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Philips Series 800 AC0819/10 - Luchtreiniger vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 133,-
Nieuw € 139,-
Nieuw € 159,99
€ 125,-
Nieuw € 129,97
Nieuw € 149,-
Nieuw € 158,-

Productomschrijving

Slimme automatische luchtreiniging 

De Philips AC0830/10 heeft een modus voor intelligente automatische luchtzuivering. Een speciale professionele sensor detecteert elke verandering in de lucht en filters zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht.


Directe feedback luchtkwaliteit

De Philips luchtzuiveraar heeft een 4-stap kleurindicatie die realtime de luchtkwaliteit aangeeft. De stappen gaan van blauw (goed) tot rood (slecht), zo ben je altijd zeker van de kwaliteit van de lucht bij jou in huis.


Snel zuivere lucht

Met de geavanceerde 3D-luchtcirculatie is de lucht in een mum van tijd gefilterd. Een ruimte van 20 m2 is binnen 16 minuten volledig gezuiverd. Het compacte ontwerp past in ieder huishouden en is goed voor ruimtes tot 49m2. 


Muisstil

Gebruik de Philips AC0830/10 ook terwijl je slaapt. In de slaapstand wordt het licht van het display zachter en wordt de lucht gezuiverd zonder herrie, op een niveau van 35 db. Zo ben je ook in je slaap verzekerd van een schone lucht in de slaapkamer. Ook handig voor gebruik in de kinder- of babykamer.


Verwijdert tot 99.9% van virussen en aerosolen uit de lucht 

Deze luchtzuiveraar verwijdert 99.9% van de aerosolen en virussen die in de lucht hangen bij jou thuis. Dit betreft een test op microbiële reductie uitgevoerd bij Airmid Health Group Ltd. getest in een testkamer van 28,5 m3 besmet met influenza A in de lucht (H1N1). Let op: Een luchtreiniger op zichzelf biedt geen bescherming tegen Covid-19, maar kan een onderdeel zijn van een plan om ventilatie en schone lucht te bevorderen (US Environmental Protection Agency) 


Plus- en minpunten

🟢 Geschikt voor in de slaapkamer dankzij de superstille slaapmodus.

🟢 De luchtkwaliteit altijd real-time zichtbaar door 4-staps kleurindicatie.

🟢 Met intelligente automatische zuiveringsmodus.

🔴 Niet geschikt voor ruimtes groter dan 49 m².

Lees meer

Specificaties

Categorieën Philips luchtreiniger, Philips, Luchtreiniger
Producttype Luchtzuiveraar
Vormfactor Tabel
Functies Reiniging
Aanbevolen kameroppervlak Tot 49 m²
Toevoer van schone lucht 190 (stof)
Kleur Wit/Wolk Grijs
Speciale kenmerken Turbomodus, nachtzichtmodus
Controles Touchpad
Indicatoren Luchtkwaliteitsindicator, filter vervangen
Etikettering Schone lucht leveringssnelheid (CADR)
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.