Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger

Vergelijk prijzen van € 179 tot € 179 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 179,-
Nieuw € 179,-
Nieuw € 179,-
€ 134,15
Nieuw € 219,99
€ 145,-
Nieuw € 152,99

Productomschrijving

Deze 2-in-1 kruimelzuiger en steelstofzuiger levert dankzij de LongLife Li-Ion accu constante hoge prestaties en is snel weer opgeladen. Het apparaat is voorzien van twee vermogensstanden voor net wat meer power bij een grotere puinhoop. Het filter en de borstel zijn beide makkelijk te reinigen.


Flexibel

Deze Bosch Flexxo heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij heel flexibel te gebruiken is als zowel een kruimelzuiger als steelstofzuiger. Daarnaast zijn alle accessoires opgeborgen in het apparaat zelf. Zo heb je deze altijd bij de hand als je ze nodig hebt. Deze zelfde accessoires maken het mogelijk om schoon te maken op alle niveaus; van plafond tot de vloer tot je auto. Het apparaat wordt geleverd met de volgende accessoires:

  • De 2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond
  • Uitschuifbaar spleetmondstuk


Plus- en minpunten

🟢 Uniek: alle accessoires zijn verwerkt in de steel van de steelstofzuiger

🟢 Werktijd van 50 minuten en binnen 4-5 uur geheel opgeladen

🟢 Geleverd met eenuitschuifbaar spleetmondstuk en 2-in-1 meibelborstel en beledingszuigmond

🟢 Elektrische borstel voor een grondige reiniging van alle vloeren

🔴 Niet uit te breiden met een extra accu zoals de Bosch unlimited serie


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.