Miele Triflex HX1 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Vergelijk prijzen van € 538 tot € 538 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Miele Triflex HX1 Cat & Dog Obsidiaanzwart vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 538,-
Nieuw € 669,-
€ 396,-
Nieuw € 669,-
€ 569,-
Nieuw € 572,-
Nieuw € 599,-
Nieuw € 650,58

Productomschrijving

Geniet van maximale flexibiliteit met de Miele Triflex HX2 Cat & Dog. De PowerUnit kan zowel boven- als onderaan worden aangebracht. Daardoor kun je heel gemakkelijk onder lage meubels komen en ook grote oppervlakken zuig je moeiteloos. Ook solo kan de PowerUnit direct worden gebruikt: perfect geschikt om autostoelen of de bank even snel te zuigen. Het opbouwconcept van de Triflex past zich optimaal aan jouw wensen aan.


Moeiteloze reiniging

Perfect voor grote oppervlakken. Plaats de PowerUnit onderaan je Miele stofzuiger Triflex HX2. Zo zuig je ruimtes met een groot oppervlak heel comfortabel, bijvoorbeeld lange gangen of grote woonkamers. Dankzij het lage gewicht ligt de stofzuiger perfect in de hand. Voor kleine pauzes tussendoor heeft de stofzuiger een parkeerfunctie. 


Perfect voor dierenharen

Dierenharen zijn hardnekkig en vaak moeilijk te verwijderen, zowel op de bank als in het tapijt. De lange borstelharen van de Miele handborstel Electro Compact nemen deze echter probleemloos en betrouwbaar op. Zo verwijder je bijzonder grondig en moeiteloos diepzittend vuil uit je huis. Bij de Triflex Cat&Dog wordt de borstel zelfs standaard meegeleverd.


Je kunt rustig ademhalen

Met het HEPA Lifetime-filter wordt je woning een allergievriendelijke zone. Zelfs microscopisch kleine deeltjes en allergenen worden voor 99,999% afgevangen en gefilterd – waardoor deze niet door de lucht dwarrelen. Personen met een allergie hebben zo minder last van pollen of huisstof.


Plus- en minpunten

🟢 Ideaal voor mensen met huisdieren!

🟢 Pas de stofzuiger naar behoefte aan met meerdere opzetstukken.

🟢 Een vol uur gebruikstijd na vier uur opladen.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.