AEG VX82-1-4MB Blauw

Vergelijk prijzen van € 198.2 tot € 309.95 van 4 winkels. De laagste prijs voor de AEG VX82-1-4MB Blauw vind je bij Expert.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 279,-
€ 198,20
Nieuw € 249,-
€ 209,99
Nieuw € 221,-
Nieuw € 309,95
Nieuw € 249,-

Productomschrijving

De AEG VX82-1-4MB is een efficiënte stofzuiger met een actieradius van 12 meter en diverse opzetstukken.


Stofzuiger met zak

Stofzuigen voor een nieuw tijdperk met de VX 8.2. SmartMode-technologie, PureSound-systeem en OneGo Power Clean-zuigmond voor alle vloertypes. Ontwikkeld om efficiënt te reinigen, heeft een unieke intelligente technologie en is ongelooflijk geruisloos.


Smartmode-Technologie. Automatische zuigkrachtregeling voor harde vloeren of tapijt

Onberispelijke reiniging zonder onderbreking met de SmartMode-functie. Geavanceerde technologie detecteert het vloertype en past de zuigkracht automatisch aan zodat er probleemloos en efficiënt van harde vloeren naar tapijt kan worden overgeschakeld.


Puresound-Systeem. Het meest geruisloos op alle vloeren, tot slechts 57 DB

Ervaar een rustgevende reinigingsbeurt met het PureSound-systeem. De innovatieve combinatie van onze motor, het afgedichte systeem en mondstuk zorgt ervoor dat de stofzuiger geruisloos werkt op alle vloeren. Je kunt nu stofzuigen zonder de mensen om u heen te storen. 


Met het Onego Power Clean-mondstuk worden alle typen vloeren onberispelijk schoon.

Door het volledig nieuwe ontwerp van het OneGo Power Clean-mondstuk worden grote en kleine vuildeeltjes optimaal verwijderd, ongeacht de vloer. Ontworpen om jouw vloeren in één gelijkmatige beweging te reinigen.


55% Gerecycled. 100% Duurzaam

De VX 8.2 staat garant voor duurzaamheid en optimale prestaties. De stofzuiger is vervaardigd van 55% gerecycled plastic, zonder in te boeten op kwaliteit. Wij zorgen voor je woning en onze aarde.


Gemakkelijk te verplaatsen met de ergonomische handgreep

Til je stofzuiger moeiteloos op met onze speciaal ontworpen draaghandgreep. De handgreep werd in het midden geplaatst en zorgt zo voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht. Ontworpen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling tijdens het dragen.


Plus- en minpunten

🟢 Met prettige handgreep om hem te verplaatsen.

🟢 3in1 accessoire: spletenzuigmond, zuigmond voor zetels, meubelborstel.

🟢 Voorzien van wasbare Hygiene-filter 12 uitlaatfilter.


Lees meer

Specificaties

Categorieën AEG stofzuiger, AEG, AEG Stofzuiger met zak, Stofzuiger, stofzuiger met zak
Afmetingen van de producten 30 x 44,2 x 24,6 cm; 7,1 kilo
Capaciteit 3,5 liter
Volume 57 dB
Vermogen 600 watt
Actieradius 12 meter
Stof oppikken op tapijt A
Stofopname op harde vloer A
Filteren A
Item gewicht 7,1 kg
Vormfactor Bus
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.