Bosch stofzuiger BGL8SIL6

Vergelijk prijzen van € 219.99 tot € 249.99 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch stofzuiger BGL8SIL6 vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 249,99
€ 219,99
Nieuw € 199,-
Nieuw € 251,23

Productomschrijving

De Bosch ProSilence BGL8SIL6 stofzuiger maakt uitstekend schoon. De Bosch stofzuiger maakt uitstekend schoon, verbruikt daarbij weinig energie en doet het ook zo stil mogelijk. Optimale prestaties op alle vloersoorten dankzij sensor gecontroleerde krachtregulering door Automatic Power Control.


Stil en met veel regelmogelijkheden

De Bosch BGL8SIL6 stofzuiger is een klassieke stille stofzuiger die met zijn hoogwaardige borstel en krachtige motor vooral goed presteert op diverse harde ondergronden. Op welke ondergrond je ook stofzuigt, De zachte zwenkwieltjes zorgen ervoor dat je eenvoudig kan manoeuvreren door je huis. De wieltjes zijn soft, daardoor glijden ze extra zacht over je vloer. Bij de stofzuiger worden nog 3 accessoires geleverd; een kierenzuiger, een stoffering borstel met afneembare meubelborstel en een accessoire houder.


Betrouwbaarheid van Bosch

Bosch ontwerpt motoren die zich onderscheiden in uiterste technische precisie! De kwaliteit van de motoren is zo betrouwbaar, dat Bosch 10 jaar motorgarantie aanbiedt. Registreer je apparaat na aankoop op de website van Bosch en ontvang de gratis garantie.


Plus- en minpunten

🟢 Hij beschikt over een wasbaar HEPA Hygiënefilter en is geschikt voor mensen met stofallergie

🟢 Deze stofzuiger is heel stil met 66 dB aan geluid

🟢 Dankzij een actieradius van 15 meter, hoef je niet vaak van stopcontact te verwisselen

🟢 Heeft een robuuste textiel zuigslang voor duurzaamheid

🔴 Heeft geen Turboborstel voor dierenharen

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.