Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Vergelijk prijzen van € 335 tot € 335 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit vind je bij Coolblue.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 335,-
Nieuw € 329,99

Productomschrijving

Met de Miele Complete C3 Active is je huis binnen no-time weer stofvrij. Met een speciale parketborstel, 890 Watt vermogen, een meubelstootrand om meubels te beschermen, een in hoogte verstelbare telescopische buis en een opbergplek voor alle accessoires in de body van de stofzuiger is de klus zo geklaard.


Gemaakt voor harde vloeren

Een harde vloer, zoals hout of parket, wil je natuurlijk niet beschadigen. Met de parketborstel zal dit niet gebeuren. In tegenstelling tot een universeel opzetstuk, bevinden zich onderop de parketborstel zachte borstels die over de vloer glijden waardoor beschadigingen worden voorkomen.


Grote zuigkracht

De Miele Complete C3 Active met stofzuigerzak is voorzien van 890 Watt vermogen. Pas de zuigkracht aan met behulp van de voetpedalen bovenop de stofzuiger. Op de body van de stofzuiger bevindt zich ook een lichtgevend display die een indicatie van het nodige vermogen aangeeft. En met een actieradius van 12 meter kun je overal bij. Elke schoonmaakklus is hierdoor zo gepiept.


Met meubelstootrand

Tijdens het stofzuigen rijdt de stofzuiger als het ware achter je aan. Het is dan wel zo fijn dat stoelpoten en kasten niet beschadigen. De ingebouwde meubelrand beschermt zowel het apparaat als meubels tegen krassen. Na afloop til je de stofzuiger gemakkelijk naar de opbergplek met behulp van de handgreep.


Instelbare werkhoogte

Ben je lang of wil je schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken? De telescopische buis is in hoogte verstelbaar. De zuigmond, zuigbuis en handgreep zitten stevig vast na een hoorbare klik, voor een optimale ervaring.


Alle accessoires bij de hand

Om snel te kunnen wisselen tussen opzetstukken is het wel zo handig dat alle accessoires binnen handbereik zijn. De meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel berg je handig aan de bovenkant van de stofzuiger op. Even pauze tussendoor? Zet de telescopische buis dan vast in het parkeersysteem en ga op elk moment dat het jou uitkomt weer verder. Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk geweest!


Plus- en minpunten

🟢 Met de parketborstel zullen er geen krassen ontstaan in harde vloeren.

🟢 Houd accessoires altijd bij de hand dankzij de opbergruimte in de stofzuiger.

🟢 Dankzij de meubelstootrand op de voorkant van de stofzuiger blijven meubels en stoelpoten onbeschadigd.

🟢 Met een actieradius van 12 meter heb je veel bewegingsvrijheid.

🔴 Deze stofzuiger heeft geen HEPA-filter, wat ideaal is voor mensen met allergieën.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.