MIELE COMPLETE C3 PARQUET FLEX POWERLINE

Vergelijk prijzen van € 364 tot € 364 van 1 winkels. De laagste prijs voor de MIELE COMPLETE C3 PARQUET FLEX POWERLINE vind je bij Expert.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 364,-
Nieuw € 319,99
€ 299,99

Productomschrijving

De Miele Complete C3 Parquet Flex PowerLine is een efficiënte stofzuiger met zak voorzien van een parketborstel voor perfecte reiniging van harde vloeren. Voorzien van handige extra's zoals een meubelstootrand, zwenkwielen, een automatisch oprolsysteem en verschillende handige accessoires om moeilijk bereikbare hoekjes schoon te maken.


Meubelstootrand

Voorkom schade en krassen aan meubels en wanden. De Complete C3 Parquet is voorzien van een kunststofrand die de meubels en het apparaat beschermen als deze tegen elkaar stoten.


Automatisch comfort oprolsysteem

Je hoeft niet te bukken om het snoer op te bergen. Het snoer wordt automatisch volledig opgerold met één druk op de knop.


Dynamicdrive zwenkwielen

Deze stofzuiger is net zo wendbaar als een sportauto. Je manoeuvreert de stofzuiger eenvoudig dankzij zwenkwieltjes met luchtbandjes en schokdempers.


Altijd bij de hand

Houd de handige accessoires altijd bij de hand. Maak tijdens het stofzuigen gebruik van de meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel die altijd binnen handbereik zijn. Ook krijg je een parkettwister en een flexibele kierenzuigmond meegeleverd die ideaal zijn voor moeilijk bereikbare hoekjes.


Praktisch vergrendelingssysteem

Alles zit vast en zeker: zuigmond, zuigbuis en handgreep klikken vast met een hoorbaar geluid.


Comfort telescoopbuis

Het maakt niet uit hoe lang je bent. De telescopische buis is ergonomisch verstelbaar zodat je hem in de juiste positie kunt zetten. Zo hoef je niet voorover te bukken.

 

Plus- en minpunten

🟢 Extra wendbaar met zwenkwieltjes met luchtbandjes en schokdempers.

🟢 Met meerdere opzetstukken voor reiniging op maat.

🟢 Voorzien van 12 meter actieradius.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.