ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690

Vergelijk prijzen van € 259.35 tot € 268 van 2 winkels. De laagste prijs voor de ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7690 vind je bij Amazon.nl.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 259,35
Nieuw € 268,-
Nieuw € 349,99
€ 229,-
Nieuw € 349,99
€ 238,-
Nieuw € 295,-

Productomschrijving

Super Stil En Enorm Krachtig

De Silence Force Cyclonic biedt je het beste van beide werelden: geniet van optimale prestaties én geweldig comfort met deze stille stofzuiger zonder zak die al je vloeren schoonhoudt.

Deze stofzuiger zonder zak is uitgerust met de gloednieuwe POWER AIR 2-standen zuigmond, waarmee perfecte schoonmaakresultaten worden behaald. Ervaar een moeiteloos glijvermogen op alle ondergronden; van harde vloeren tot laag- en hoogpolig tapijt. Het vergrendelsysteem zorgt ervoor dat het stof onder in de stofzuiger blijft en dankzij het grote Ergo Comfort-handvat is de stofzuiger makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

De geavanceerde cycloontechnologie maakt het geheel helemaal af: de zeer efficiënte filtering houdt 99,98% van het opgezogen stof vast. En om het compleet te maken: deze stofzuiger heeft een geluidsniveau gelijk aan een normaal gesprek.


Voordelen van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

  • Deze zeer efficiënte stofzuiger zonder zak combineert zeer geluidsarm gebruik met geweldige schoonmaak prestaties
  • Behaal perfecte schoonmaakresultaten met de gloednieuwe, superefficiënte POWER AIR zuigmond van deze zakloze stofzuiger. Ervaar moeiteloos glijvermogen op alle ondergronden; van harde vloeren tot laag- en hoogpolig tapijt
  • Deze stofzuiger heeft een praktisch vergrendelsysteem waardoor het stof in de stofzuiger blijft, een robuust design en een stofbak die eenvoudig te legen is
  • De geavanceerde cycloontechnologie in combinatie met efficiënte filters zorgt ervoor dat stof goed vastgehouden en gefilterd wordt, waardoor 99,98% van het opgezogen stof in de stofzuiger vastgehouden wordt
  • Geniet van heerlijk gebruiksgemak en goede schoonmaak prestaties zonder lawaai, dankzij het zeer geluidsarme gebruik (slechts 65 dB(A)), welke gelijk staat aan het geluidsniveau van een normaal gesprek.
  • Een grote, comfortabele Ergo Comfort-handgreep zorgt voor maximaal gebruiksgemak, moeiteloos opbergen en eenvoudig verplaatsen
  • De stofbak van 2,5 liter zorgt voor gebruiksgemak en meer autonomie, je hoeft deze immers minder vaak te legen.
Lees meer

Specificaties

Categorieën Rowenta stofzuiger, Rowenta stofzuiger zonder zak, Stofzuiger, stofzuiger zonder zak
Producttype Hoover
Schoonmaakmiddel type Bus
Hoover type Universeel inzetstuk
Reinigingsmethode Droog
Cycloontechnologie Ja
Stof verzamelen Zakloos
Filtratieniveau 3
Filtertype Schuim, hoogrendementsfilter
Inhoud stofzak 2.5 Liter
Haren van huisdieren verwijderen Ja
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.