AEG TR858P4B AbsoluteCare

Vergelijk prijzen van € 749 tot € 799 van 1 winkels. De laagste prijs voor de AEG TR858P4B AbsoluteCare vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 799,-
€ 749,-
Nieuw € 899,-

Productomschrijving

Dit is de AEG warmtepompdroger TR858P4B uit de 8000-Serie van het merk. Het is een zuinig apparaat (energielabel van A++), dat tevens is voorzien van diverse slimme oplossingen om het jou gemakkelijk te maken.


Veilig drogen

De droogtrommel is bevat de AbsoluteCare-technologie, in combinatie met nauwkeurige trommelbewegingen en temperaturen om je kleding veilig te drogen, zelfs je fijne was. AbsoluteCare zorgt dat wol niet krimpt en zijde haar vorm niet verliest, herstelt waterdichtheid van outdoorkleding en is Woolmark Blue-gecertificeerd.


Sorteren niet nodig

Sorteer je na het wassen je kleding op materiaalsoort voordat je gaat drogen? MixDry droogt moeiteloos, grondig en gelijkmatig synthetische en katoenen kledingstukken tegelijk. Sorteren is dus overbodig. De warmtepomptechnologie garandeert dat je wasgoed de exacte hoeveelheid warmte krijgt dat het nodig heeft, waardoor het energieverbruik laag blijft.


Bespaart energie

Soms is de kleding na het wassen natter dan de andere keer. Dan zou het raar zijn om altijd hetzelfde droogprogramma te gebruiken. De geavanceerde vochtigheidssensoren van PreciseDry helpen daarom om tijd en energie te besparen. Ze passen de tijd en het energieverbruik proportioneel aan op basis van de lading. Geven de juiste zorg aan elke lading, zodat kleding er langer op zijn best uit ziet en aanvoelt.


De SensiDry-technologie gebruikt op zijn beurt nauwkeurige sensoren om kleding gelijkmatig te drogen op lage temperaturen. Ook goed voor het energiegebruik, maar zonder de droogtijd te verlengen. Het stelt kleding alleen bloot aan de noodzakelijke hoeveelheid warmte voor mild drogen zodat kleding langer meegaat.


🟢 De geavanceerde vochtigheidssensoren helpen daarom om tijd en energie te besparen.

🟢 Je kan zuinig en gelijkmatig je kleding drogen op lage temperaturen.

🟢 Met een capaciteit van 8 kg ruimte voor je hele gezin.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.