Bosch warmtepompdroger WTU87665NL

Vergelijk prijzen van € 899 tot € 899 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch warmtepompdroger WTU87665NL vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 899,-
Nieuw € 1029,-
€ 831,-
Nieuw € 849,-

Productomschrijving

Bosch warmtepompdroger WTU87665NL

Deze Serie 6 warmtepompdroger van Bosch is niet alleen zuinig in energieverbruik, maar ook zuinig voor jouw kleding. Hij is makkelijk in gebruik en heeft een breed scala aan programma’s.


Zuinig op alle soorten kleding

De WTU87665NL warmtedroger van Bosch is voorzien van een uniek SensitiveDrying System. Dit systeem zorgt ervoor dat u was met milde warme lucht die van alle kanten de trommel in stroomt wordt gedroogd. Bovendien draait de trommel zachtjes rond en zorgen de gebogen Soft-meenemers er voor dat de was voorzichtig wordt meegenomen. De Duo-Tronic technologie zorgt ervoor dat het vochtgehalte continu wordt gemeten en er zo voor zorgt dat je was nooit te lang in de droger zit. Dankzij een sensor in de machine wordt het AutoDry-technologie aangestuurd. Deze technologie zorgt ervoor dat de droger nooit te heet wordt waardoor je wasgoed niet krimpt. De droger beschikt over maar liefst 14 programma’s, ieder geschikt voor een eigen soort wasgoed.


Makkelijk en zuinig in gebruik

De Bosch warmtepompdroger is niet allen zuinig op je was maar ook zuinig in gebruik. De droger beschikt over zelfreinigende condensor. Deze reinigt de condensor zelf waardoor deze vervelden schoonmaakklus tot het verleden behoort en het stroomverbruik extreem laag blijft. De Bosch WTU87665NL warmtepompdroger probeert jou het zo makkelijk mogelijk te maken. De machine is zo vormgegeven dat hij minder trilt dan gebruikelijk en ook een lager geluidsniveau heeft. Deze droger beschikt over een groot en overzichtelijk LED-Display. Hierop kan je een aantal handige instellingen naar eigen wens aanpassen.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.