Bosch WTX88M75NL warmtepompdroger

Vergelijk prijzen van € 824.25 tot € 824.25 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch WTX88M75NL warmtepompdroger vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 824,25
Nieuw € 1189,-
€ 1009,-

Productomschrijving

Op zoek naar een nauwkeurige en duurzamere warmtepompdroger? De Bosch WTX88M75NL biedt jou de beste droogresultaten voor iedere was. Warmtepompdrogers zijn maar liefst 50% tot 70% energiezuiniger dan traditionele condensdrogers. Dit komt omdat de grootste energieslurper is weggelaten: het verwarmingselement. De lucht warmt op dankzij drukverschillen in de koelvloeistof. Dit is het grootste verschil met een condensdroger en maakt een wasdroger met een warmtepomp veel energiezuiniger.


Energiezuinig

Een nieuwe energiezuinige wasdroger kan je wel tot honderden euro’s schelen tijdens de levensduur van de warmtepompdroger. Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze die je kan maken. Het loont al snel om een zuinige droger te kopen. Met de vrijstaande warmtepompdroger WTX88M75NL van Bosch creëer je perfecte resultaten bij een minimum energieverbruik, dankzij energielabel energielabel A+++.


Een speciaal ontwikkelde droogcyclus zorgt ervoor dat er zo min mogelijk allergenen achterblijven in je wasgoed. Dit betekent minder pollen, dierenharen en huisstofmijt. Onze drogers zijn ideaal voor mensen met een allergie en zijn hiervoor onderscheiden met het ECARF-keurmerk.


Ook kleine beladingen effectief en snel drogen

Dankzij de AutoDry functie weet je automatisch wanneer de was droog is. Deze feature zorgt voor exact de juiste droogheid. Zo kun je iedere keer opnieuw rekenen op een mand vol perfect gedroogde was. De innovatieve sensoren berekenen continu de temperatuur en de luchtvochtigheid om je was tegen hoge temperaturen en oververhitting te beschermen.


Bespaar tijd met de snelheidsfuncties van Bosch

Wil je snel drogen? Dat kan al in 40 minuten. De snelheidsfunctie is geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. Met de innoverende functies van de warmtepompdroger WTX88M75NL van Bosch bespaar je veel tijd met de snelheidsfuncties. Selecteer een van de tijdbesparende opties en je hebt in een recordtijd perfect verzorgd en droog wasgoed. De snelste Bosch warmtepompdrogers bereiken snelheden waarop 1 kilo wasgoed in slechts 18,5 minuut optimaal gedroogd wordt. Bij een volle trommel betekent dit een tijdwinst die kan oplopen tot meer dan 45 minuten per droogcyclus. 


Het is van belang om wasgoed met zorg te behandelen. Het SensitiveDrying System droogt de was met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt. Daarbij wordt je wasgoed zachtjes rondgedraaid en ligt het niet stil in de trommel. Het resultaat? Zacht en droog wasgoed met minder kreukels zodat je minder hoeft te strijken.


🟢 Energielabel A+++: onze meest energiezuinige drogers

🟢 Warmtepompdroger: De meest energiezuinige droger

🟢 AutoDry: beschermt jouw kleding en droogt nooit langer dan nodig

🟢 AllergiePlus: speciaal programma voor gebruik voor mensen met een allergie of een gevoelige huid

🟢 AntiVibration Design: ontzettend stabiel en bijzonder stil, dankzij speciale bescherming tegen trillen

🔴 Droogtijd is niet instelbaar

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.