Whirlpool warmtepompdroger FFT M11 82 NL

Vergelijk prijzen van € 499 tot € 589 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Whirlpool warmtepompdroger FFT M11 82 NL vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 499,-
Nieuw € 589,-
€ 499,-
Nieuw € 629,-
€ 589,-

Productomschrijving

De Whirlpool vrijstaande warmtepompdroger FFT M11 82 NL beschikt over een royale trommelcapaciteit van 8 kg. De exclusieve 6th SENSE technologie bewaakt constant de vochtigheidsgraad in de trommel, beschermt uw kleding en geeft ideale droogresultaten. Warmtepomptechnologie verwarmt de lucht in de droger effectief opnieuw, voor een aanzienlijk lager energieverbruik. FreshCare+ garandeert dat je kleding fris blijft in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus.


6th Sense Technologie

6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Je wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.


FreshCare+

Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over je kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole.


8kg capaciteit

Alle ruimte die je nodig hebt. Met 8 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.


Zeer stil

Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.


Energieklasse A++

Uitstekende energie-efficiëntie. Met de A++ energieklasse brengt deze droger je zowel ideale resultaten als een zeer efficënt energieverbruik.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.