Beko WTV8716XBWST

Vergelijk prijzen van € 469 tot € 469 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Beko WTV8716XBWST vind je bij Coolblue.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 469,-

Productomschrijving

Met de Beko WTV8716XBWST wasmachine ben je gegarandeerd van een schone was. De wasmachine verwijderd tot wel 24 verschillende vlekken. De was is extra snel klaar door het Daily Xpress-programma.


Vlekkeloze reiniging van 24 soorten vlekken

Zet de witte azijn, het citroensap en het afwasmiddel maar weg. Die horen in de keuken thuis. Voor al je kleding met vlekken is er het StainExpert-programma. Of het nu koffie, ketchup, chocola, make-up of bloed is, StainExpert verwijdert 24 verschillende soorten vlekken zonder voorbehandeling.


Uiterst efficiënt, duurzaam en stil

Maak je je zorgen over je energierekening of kijk je bij elke wasbeurt met een angstig oog naar de energiemeter? Niet nodig. Dankzij het borstelloze motorontwerp is ProSmart energiezuinig, stiller en duurzamer.


Golvende trommelbeweging voor zorgvuldige behandeling

Wassen kan een nadelig effect hebben op je kleding. Maar het AquaWave-systeem met de deur van gebogen glas en de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel een golvende beweging laten maken, behandelt kleding voorzichtiger en wast beter.


Volle lading wassen in 28 minuten

Als je het gevoel hebt dat het eeuwen duurt voordat je wasmachine klaar is, probeer dan het Daily Xpress-programma. Met Daily Xpress was je een volle lading wasgoed in 28 minuten op 30 °C. De was is al klaar voordat de comedy van een half uur die je nog steeds wilde terugkijken, is afgelopen.

Lees meer

Specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.