Philips Airfryer L HD9252/70

Vergelijk prijzen van € 97 tot € 125 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Philips Airfryer L HD9252/70 vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 97,-
Nieuw € 109,-
Nieuw € 125,-
Nieuw € 97,-
Nieuw € 139,99
€ 99,-

Productomschrijving

De Philips essential Airfryer HD9252/70 maakt gezond eten met minder vet heel eenvoudig. De speciale Rapid Air-technologie zorgt ervoor dat voedsel lekker knapperig is van buiten en mals van binnen, met minimale toegevoegde olie. Zo bereid je jouw favoriete gerechten met tot wel 90% minder vet.


Ontdek jouw favoriete Airfryer-recept met de app

Om alle mogelijkheden van de Airfryer te ontdekken kun je de handige NutriU-app gebruiken. Hier vind je honderden recepten die perfect zijn voor in de Airfryer. Hoe vaker je de app gebruikt, hoe beter het apparaat de recepten kan afstemmen die bij jouw voorkeuren passen.


Selecteer het juiste programma met het touchscreen display

Er staan al 7 voorkeuzes in het menu, zo kun je met één druk op de knop beginnen met koken. Zo staan er programma’s in het apparaat voor onder andere bevroren snacks, verse frites, vlees, vis, kippenpoten, cake en zelfs gegrilde groenten.


Handige warmhoudfunctie

Bereid jouw favoriete gerechten nu zonder stress. In deze Airfryer bewaar je jouw favoriete gerechten eenvoudig voor het perfecte moment en op de juiste temperatuur. Koken zonder stress gegarandeerd.


Eenvoudig schoon te maken

Alle losse onderdelen van de Airfryer essential zijn geschikt voor de vaatwasser. De mand heeft een antiaanbaklaag waardoor deze snel weer schoon is.


*Energiekosten van het koken van één kip (airfryer ingesteld op 160 C zonder voorverwarmen) of zalmfilet (200 C zonder voorverwarmen) vergeleken met een oven van A-klasse. Gemiddeld percentage gebaseerd op interne labmetingen met de producten HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880. Resulten kunnen per product variëren.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Airfryer, Philips airfryer, Philips
Producttype Hete lucht friteuse
Capaciteit 0,8 kg
Variabele Temperatur Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Oppervlaktecoating Anti-aanbaklaag
Aantal programma's 7
Vaatwasmachinebestendig Afneembare onderdelen
Kleur Zwart/zilver
Materiaal van de behuizing Plastic
Speciale kenmerken Verwijderbare mand, Rapid Air technologie
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.