Bosch KIS87AFE0

Vergelijk prijzen van € 970.48 tot € 1109 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Bosch KIS87AFE0 vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 970,48
Nieuw € 1049,-
Nieuw € 1109,-
Nieuw € 1369,99
€ 963,-
Nieuw € 1253,37

Productomschrijving

Bescherm je boodschappen in de Bosch KIS87AFE0

In de Bosch KIS87AFE0 inbouw koel vries combinatie kun je met een gerust hart boodschappen bewaren. Je spullen worden in de koelkast en vriezer namelijk beschermd met behulp van verschillende technieken. De VitaFresh plus technologie zorgt ervoor dat levensmiddelen twee keer langer vers blijven door een optimale luchtvochtigheid. Daarnaast hoef je dankzij het LowFrost-systeem een stuk minder vaak te ontdooien. Deze technologie vermindert namelijk de vorming van ijs! Met behulp van Super-vriezen en Super-koelen worden de producten in je diepvries en koelkast nog meer beschermd. Wanneer deze functies zijn ingeschakeld, worden nieuwe producten een stuk sneller gekoeld. Daarnaast kunnen deze functies opwarming van de producten die al in de inbouw koel vries combinatie staan tegenhouden. Hierdoor weet je dat je boodschappen zo goed mogelijk beschermd worden!


Extra ruimte in de koelkast en vriezer

In deze inbouw koel vries combinatie kun je een heleboel boodschappen kwijt, zowel in de koelkast als in de vriezer. De totale netto capaciteit van deze combinatie is wel 270 liter. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je gebruikmaken van de flexibele VarioShelf. De ene helft van de plaat van veiligheidsglas kan eenvoudig onder het andere gedeelte geschoven worden. Hierdoor maak je heel makkelijk extra ruimte voor grotere artikelen! Om in de vriezer ook grote producten te kunnen bewaren, kun je gebruikmaken van de BigBox-lade. Deze diepe vrieslade biedt ruimte voor grote producten en extra opslag. Hierdoor kun je zoveel mogelijk bewaren in jouw vriezer!

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.