Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI86VVFE0

Vergelijk prijzen van € 780.48 tot € 1139 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI86VVFE0 vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 780,48
Nieuw € 1139,-
Nieuw € 949,-
€ 849,-

Productomschrijving

Siemens inbouw koel-vriescombinatie KI86VVFE0

Bij Siemens weten ze hoe je een inbouw koel-vriescombinatie ontwerpt die er elegant uitziet en waar je vele jaren plezier aan zult beleven. Ook de Siemens KI86VVFE0 is weer een topproduct van deze fabrikant witgoed. Dankzij lowFrost technologie hoef je minder vaak te ontdooien en wanneer je dit moet doen gaat dit sneller.


Genoeg ruimte voor grote gebruikers

Als je op zoek bent naar een inbouw koel-vriescombinatie waar je flink wat spullen in kwijt kunt, dan is de Siemens KI86VVFE0 een goede keuze. De inhoud is namelijk maar liefst 267 liter. 183 liter hiervan is dan ingeruimd voor het koelen van producten, terwijl 84 liter ingezet kan worden voor het vriezen. De koelruimte wordt verdeeld door 4 veiligheidsglas plateaus. Het vriesgedeelte beschikt over een BigBox-lade daarnaast is de Siemens KI86VVFE0 ook behoorlijk stil. Het geluidsniveau komt namelijk niet boven de 35 dB uit. Groente en fruit blijft extra lang vers door de aanwezige hyperFresh lade.


BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.